pocket palma - ne mogu biti kao oni | foto: sandro sklepić

Pocket palma predstavlja “Ne mogu biti kao oni”, svoju najodvažniju i najosobniju pjesmu do sada

Jedna od omiljenih synth-pop grupa, točnije trojac Pocket palma kojeg čine Anja Papa, Luka Vidović i Bruno Žabek, nakon osvojene nagrade Porin za Najbolji album elektronske glazbe (“Atomi: Rework”), dugoočekivani treći studijski album najavljuje svojom najodvažnijom i najosobnijom pjesmom do sada – “Ne mogu biti kao oni”.


“Jako smo uzbuđeni što ovim singlom napokon najavljujemo svoj treći album. Ova je pjesma možda nešto najosobnije što smo ikad napisali i dotiče se malo težih tema nego inače. Govori o problemu s iskrivljenom slikom tijela i problemima u prehrani. Osim toga, Luka u pjesmi pjeva i o toksičnom maskulinitetu koji je ostavio posljedice na njega. Ali i toliko drugih muškaraca oko njega kroz život…”, o pjesmi su rekli članovi benda Pocket palma.

Pjesmu Ne mogu biti kao oni prati i impresivni video spot, koji ovog puta režijski potpisuje Pocket palma. A on koji kroz mračnije motive opisuje sve što je u Anji, Bruni i Luki dugo buktilo i napokon kroz ovu pjesmu i video izašlo na vidjelo… Pjesma Ne mogu biti kao oni dostupna je na svim streaming platformama, a možete je poslušati i putem Youtubea niže u tekstu. Više o ovom synth-pop trojcu doznajte putem njihovog Facebook profila.

VIDEO SPOT: Pocket palma – Ne mogu biti kao oni

Tagged