pocket palma - osjećaj - 2022.

Pocket palma objavila “Osjećaj”, posljednji singl s hvaljenog albuma “Atomi”

Pocket palma zaokružuje priču hvaljenog albuma “Atomi” novim spotom za jednu od obožavateljima omiljenih pjesama s albuma – “Osjećaj.” “Nismo bili sigurni hoće li osjećaj biti singl ili ne. Ali vrlo pozitivan feedback publike na turnejama ovog proljeća nas je pogurao da ovu pjesmu prezentiramo kao finalni singl s zadnjeg albuma”, rekli su Anja i Luka.


Pjesmu Osjećaj prati i simpatičan video spot koji je nastao od kadrova koje su pocketi snimili na nedavnoj turneji. “Spot za pjesmu nastao je na jednoj maloj, ali slatkoj turneji. Inspirirani krajolicima i ljudima Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Dalmacije, odlučili smo kako bi najbolje bilo napraviti jedan DIY mini-tour video, kako bismo svima dali uvid u nešto u čemu najviše uživamo. A to su zajednička putovanja i koncerti. Svi smo se složili da je to odlična zamisao i krenuli na video putovanje Osjećajem kojeg samo mi dijelimo”, dodali su Anja i Luka iz electro-pop benda Pocket palma.

Hrvatski synthwave duo u Zagrebu su 2012. osnovali Anja Papa i Luka Vidović

Do 2019. Pocket palma je bila poznata pod imenom Side Project. Pod tim imenom objavili su dva albuma – Things Which No One Else Should Know About (2015.) i Lonely Boys (2017.). Papa i Vidović su se 2018. odlučili na rebrandiranje, zamijenivši dark pop zvuk nostalgičnim synthwave zvukom 80-ih. Također, počeli su stvarati glazbu na svom materinjem hrvatskom.

Pod novim imenom Pocket Palma izdali su EP Godišnji u ljeto 2019. godine. Iste godine potpisali su ugovor s hrvatskom izdavačkom kućom Aquarius Records i objavili svoj istoimeni debitantski album na hrvatskom jeziku. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Pocket palma – Osjećaj

Tagged