pocket palma - kako izgleda kraj - 2020.

Pocket palma dočarava šarenilo osamdesetih u spot “Kako izgleda kraj”

Pocket palma će spotom za sjajan novi singl “Kako izgleda kraj” u vama probuditi nostalgiju za šarenim i ludim osamdesetima. Zaplovite s džepnim palmama u kolaž analognog doba koje savršeno interpretiraju u svojem audio – vizualnom izričaju. Ovaj zabavni video spot i aposlutno plesna melodija uokviruju mračniju liriku koju su Luka i Anja zapakirali u neodoljivu glazbenu poslasticu. Ukratko, “Kako izgleda kraj” vrlo je plesna pjesma s malo mračnijom tematikom.

Inspiracija za nju je proizašla iz egzistencijalnih razmišljanja o generalnom stanju u svijetu i o našim osobnim borbama. Kroz tekst se provlači tematika odluke življenja u trenutku, a cijelu atmosferu podižu veselije synth dionice.”


Atraktivni spot nastao je pod redateljskom palicom Fillipa Filkovića – Philatza, a kreativni dvojac na snimanju se odlično zabavio. “Ideja za spot je nastala u suradnji s Philatzom i bazira se na televizijskom programu osamdesetih. Htjeli smo prikazati što više situacija kao što su tjelovježba, razne reklame i emisije i napraviti jedan pravi retro bućkuriš.”

“Glavna ideja bila je napraviti spot koji izgleda kao da je stvoren iz niza arhivskih televizijskih kadrova koji nekim čudom odgovaraju pjesmi. Tehnika snimanja, nacin i pristup režiji i produkciji morali smo svesti na bare minimum onoga kako se radilo prije trideset godina”, njihovu viziju nam je otkrio i redateljski mastermind Fillip Filković – Philatz.

“Kako izgleda kraj” posljednji je singl koji će bend objaviti prije koncertne promocije debitantskog albuma

Promocija albuma naziva Pocket palma održat će se u subotu, 29. veljače 2020. godine u Tvornici kulture. Pocket palma u Tvornicu dolazi naoružana fantastičnim singlovima i hvaljenim albumom koji je objavljen, osim digitalno, na CD-u, vinilu i audio kazeti. Ova izdanja nastala su povodom obilježavanja 25. godišnjice Aquarius Recordsa. A bend koji svojim retro, ali ipak modernim zvukom, utjelovljuje najbolje od prošlosti i budućnosti glazbe, savršen je ambasador te poruke.

Anja i Luka izliječit će vašu nostalgiju za ljetom koncertnom promocijom albuma 29. veljače 2020. godine u zagrebačkoj Tvornici. Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 odnosno 60 kuna na dan koncerta. Više o bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Pocket palma – Kako izgleda kraj

Tagged