corona sunsets sessions zagreb / 2021.

Počelo ljeto u Zagrebu – krenuo Corona Sunsets Sessions na krovu ZPC-a

Ostati u Zagrebu ovog ljeta uopće neće biti loša ideja, jer svoje slobodno vrijeme možete provoditi na happeningu Corona Sunsets Sessions. Ispijanje hladnog Corona piva s kriškom limete, minglanje uz najljepši zalazak sunca iznad grada, uživanje na DJ ritmove…

Duge ljetne noći sa signature koktelom u ruci sjajna su ljetna gradska shema. A ona je i službeno počela otvorenjem Corona Sunsets Sessionsa! Ovakav ljetni plan odobrili su i Ivan Vukušić, Matija Cvek, Nika Turković, Daniela Trbović i Marko Kutlić.


A na krov ZPC-a došli su i Lu Jakelić, Saša Cvetojević, Lara Antić, Valentina Walme, Sanja Žuljević, Daniel Bilić i Domagoj Jakopović RIbafish. Uz njihdošli su i brojni drugi gosti, koji su na krovu Zagrebačkog plesnog centra proslavili i prve dane omiljenog godišnjeg doba.


Instagram su osvojile fotografije magičnog pogleda na metropolu, ali i idiličnog ambijenta kojeg pruža Corona Sunsets Sessions

Ovaj happening je donio odličnu atmosferu, ali i druženja kojeg su svi toliko dugo iščekivali. Najljepši rooftop pop up bar koji slavi 5. rođendan osvojio je baš sve prisutne. Oaza koja svake godine oduševi uređenjem, ali i posebnom atmosferom, nije razočarala ni ove godine.

Skrivena od pogleda i od jakog sunca, ova hrvatska inačica planetarno popularnog eventa dokazala je zašto iza sebe ima već pet uspješnih godina uveseljavanja, druženja i hedonizma. Pogotovo za one najveće obožavatelje Corona piva koji je nezamisliv bez kriške limete.

Pobjegnite od vrućine gradskog asfalta na već dobro poznatu lokaciju u Ilici

A ona okuplja brojne Zagrepčane, ljubitelje Corone i turiste, a moći će se posjetiti sve do 1. kolovoza 2021. godine. Tako će idućih 37 dana skriveni krov u Ilici 10 biti the mjesto za dobru zabavu za cijelu ekipu. Ali i za romantična druženja u dvoje, after work okupljanja i uživanja u savršeno rashlađenom pivu.

Slavljeničko, peto izdanje Corona Sunsets Sessionsa spremno je za chillanje na ležaljkama, pijuckanje piva ili koktela na bing bagovima i hvatanje ritmova iznad grada. CSS radi svaki dan od 17 do 23 sata, a više detalja nalazi se na službenoj Facebook stranici događaja.

Tagged