ples sa zvijezdama - nova tv - 2022.

Ples sa zvijezdama odgađa četvrtu emisiju za nedjelju, 3. travnja!

Četvrta emisija plesnog TV showa “Ples sa zvijezdama” koja se trebala emitirati u nedjelju, 27. ožujka 2022. godine neće biti prikazana. Naime, koronavirus je ušao među natjecatelje, tako da se emisija odgađa do sljedeće nedjelje, 3. travnja 2022. godine. A ako vas zanima tko je ispao u trećoj emisiji, to možete provjeriti ovdje.


“Zdravlje i sigurnost svih kandidata i članova produkcije su na prvom mjestu. Radi izvanrednih okolnosti ove nedjelje Nova TV neće biti u mogućnosti producirati show ”Ples sa zvijezdama”. Naime, trenutno su neki kandidati i članovi produkcije covid pozitivni te iako su svi u dobrom stanju i željno iščekuju nastavak projekta, radi propisanih izolacija nije moguće producirati sljedeću emisiju uživo”, javili su iz Nove TV.

To što se neće prikazati ova emisija, ne znači da je zabavi kraj!

Umjesto popularnog plesnog showa Ples sa zvijezdama, ove nedjelje, 27. ožujka Nova TV će emitirati obiteljski film Kralj lavova, a potom film Zvijezda je rođena. A gledatelji će se morati strpiti do sljedeće emisija showa Ples sa zvijezdama do nedjelje, 3. travnja u 20.15 sati. Svakodnevne aktualnosti sa snimanja popularnog plesnog showa doznajte na njezinim mrežnim stranicama.

Podsjetimo, četvrta emisija bit će posvećene “sedmoj umjetnosti” tako da nas očekuju brojni plesni stilovi i raskošne koreografije. Tako ćemo u nedjelju, 3. travnja, vidjeti tko će plesati cha-cha-cha, tango i bečki valcer. A doznat ćemo i koja će dva para zaplesati quickstep. Osim valcera, parovi će plesati i rumbu, jive, slowfox i pasob doble. Jedanaest parova predstavit će svoje plesne točke i bit će uzbudljivo vidjeti tko je ostvario najveći napredak. Vidjet ćemo tko će zadovoljiti visoke kriterije žirija, ali i koji par će Igor, Larisa, Franka i Marko spasiti od eliminacije.

Tagged