ples sa zvijezdama 2022 | nova tv

Ples sa zvijezdama 2022 | Nakon dvije godine pauze ovaj glazbeni show se vraća na Novu TV!

Sve je je spremno za prvu emisiju popularno-zabavnog showa “Ples sa zvijezdama”! Nakon dvije godine pauze Nova TV tijekom proljeća 2022. godine na male ekrane vraća najveći plesni show! A u njemu će se ponovo okupiti najveće hrvatske zvijezde i vrhunski profesionalni plesači. Ples donosi radost, pozitivno utječe na naše zdravlje i raspoloženje, jača imunitet i umanjuje stres.

A show “Ples sa zvijezdama” će nam donijeti i dašak glamura u svakodnevne živote – plesom ćemo ovog proljeća slaviti život! U plesnim izazovima zabavne i popularne TV poslastice okušat će se uskoro plesni parovi koji će prirediti pravi glazbeno-scenski spektakl za pamćenje! Dodajmo da su voditelji ovog plesnog showa Igor Mešin i Maja Šuput. Njih dvoje će nas voditi kroz trinaest emisija uživo i kroz sve plesne izazove trinaest parova ovog velikog spektakla.

13 parova će morati savladati sve plesne izazove i izboriti se za naklonost kod žirija i publike

Na plesnom podiju naći će se zvijezde Bojana Gregorić, Lucija Lugomer, Vlatka Pokos, Jelena Perić, Albina Grčić, Domenica Žuvela, Ivana Čuljak, Asim Ugljen, Pedro Soltz, Filip Vidović, Sandi Pego, Marko Petrić i Matija Lovrec. Njima će uz bok se naći profesionalni plesači Valentina Tina Walme, Paula Jeričević, Helena Janjušević, Mateo Cvenić, Marko Šapina, Marko Mrkić, Mario Ožbolt, Gordan Vogleš, Gabriela Pilić, Helena Bradvica, Nika Jelić, Ivan Jarnec i Alan Walme.

Inače, u žiriju Plesa sa zvijezdama ove godine su Franka Batelić, Igor Barberić, Larisa Lipovac i Marko Ciboci. Prvu emisiju Ples sa zvijezdama možete gledati na TV kanalu Nova TV u nedjelju, 6. ožujka 2022. godine od 20.15 sati. Više informacija doznajte na mrežnim stranicama Nove TV na adresi novatv.dnevnik.hr.

VIDEO: Ples sa zvijezdama 2022 uskoro!

Tagged