marisol - pasivna agresija - 2021

Pjesma “Pasivna agresija” još je jedan uvod u glazbeni svijet grupe Marisol

Glazbeni dvojac Marisol objavio je novi singl “Pasivna agresija” s nadolazećeg albuma prvijenca koji se očekuje u travnju 2021. godine. Nova pjesma drugi je singl i najava debitantskog izdanja koje će nositi naziv “Žene mape”. Singl “Pasivna agresija” još je jedan uvod u svijet koji Marisol naziva mango pop.

To je plesno, intimno, melankolično i istovremeno sretno izdanje koje pokazuje retro akustično, elektronski zvuk s elementima nekog “staro – novog”, ali pomaknutog Mediterana.

U želji da zasviraju i da ih se malo bolje upozna, dvojac marisol predstavio je četiri live izvedbe pjesama s nadolazećeg albuma prvijenca. Sve ih autorski potpisuju sami, a riječ je o Žene mape, Mango, Kontrol frik kao i Pasivna agresija. Video uradak ili točnije glazbeni film snimljen je u siječnju 2021. u interijeru i eksterijeru hotela Arkada na otoku Hvaru.

“U ova čudna vremena u kojima je živa glazba nedostupna, odlučili smo vas darovati s audio – vizualnim slatkišem. Kušajte ukusne, plesne, intimne i melankolične zvukove mango popa”, poručuje ovaj glazbeni duo.

Marisol se kao novo ime na domaćem terenu predstavio zvukom kojeg opisuju kao mango pop i hvaljenim prvim singlom Kontrol frik kojeg prati i sjajan video spot. Pjesma je, uz novi singl Pasivna agresija najava debitantskog albuma Žene mape zakazanog za proljeće. O bendu više doznajte na njihovom Instagram profilu.

marisol predstavlja: Mango Pop

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -