narodni - living room acoustica | petar grašo, tatjana jurić & tomislav cvetković | 2021.

Petar Grašo otvara novu sezonu emisije “Living Room Acoustic” na Narodnom u četvrtak, 14. listopada 2021. godine u 18 sati!

Izvedbom za naježiti se, obradom epskog evergreena “Yesterday” Petar Grašo otvorit će novu sezonu “Living Room Acoustic” na Narodnom radiju. Izborom pjesme Grašo je odao počast Beatlesima, a objasnio je zašto je odluka pala baš na tu duši tešku pjesmu. “Duša je tu da joj bude lijepo, a duša je tu da joj ponekad bude teško”, poručio je Grašo. Naveo je i da ga za ovu pjesmu veže važan period života koji ga je odredio kao glazbenika. Za njega nema sumnje da su Beatlesi apsolutno najveći bend svih vremena.

“To svi znaju. Da je pokojni Freddie Mercury živ vjerujem da bi rekao Beatlesi, Mick Jagger je već rekao da su Beatlesi najveći bend. Zato što se u jednom trenutku dogodi taj netko tko promijeni sve smjerove… Da probije sve granice. Kao paket, pojava, talent, fenomen, Beatlesi nisu usporedivi s ničim. Iako, ja sam ogroman ljubitelj Bee Gees, volim Rolling Stonese, a obožavam grupu Queen. Ali Beatlesi su Beatlesi. Ostalo su sve grupe, odlične grupe”, rekao je Petar Grašo.

Ova izvedba ujedno je najava velike novosti u dnevnom boravku narodnog. Tako od ove sezone najveće zvijezde hrvatske glazbene scene više neće obrađivati domaće, nego samo svjetske glazbene hitove. A Petar Grašo svakako je jedna od naših najvećih glazbenih zvijezda. U prvoj ovosezonskoj emisiji Living Room Acoustic koja će se emitirati u četvrtak, 14. listopada 2021. godine od 18 sati na narodnom i narodni TV-u, ispričat će i neke zanimljive detalje o sebi i svojim planovima. A sve što vas dodatno zanima o Petru Graši doznajte na Wikipediji.

VIDEO: Petar Grašo – Fritula

Tagged