petar grašo & nina badrić - nemoj | cesarica za hit srpnja 2023. godine

Petar Grašo i Nina Badrić osvojili za svoj duet “Nemoj” nagradu Cesarica za hit srpnja 2023. godine!

Duet koji se čekao jako dugo konačno je snimljen – godinu dana od velikog hita “Jel’ ti reka ‘ko” Petar Grašo je u pjesmi “Nemoj” ugostio jednu od najcjenjenijih i najnagrađivanijih glazbenica – Ninu Badrić! A potvrda publike upravo im je stigla – osvojili su nagradu Cesarica za Hit srpnja 2023. godine! Glazbu za pjesmu “Nemoj” potpisuje Tonči Huljić, dok su za tekst zaslužni Vjekoslava Huljić i Petar Grašo.

“U svojoj karijeri rijetko posežem za duetima. U 27 godina karijere snimio sam ih svega nekoliko. Da bi se osjećao komforno u suradnjama mora se poklopiti sve. I trenutak i glazba i izvođač. Nina Badrić i ja već dugo vremena čekamo da se sve tri stvari susretnu. I konačno smo je dočekali u ovoj pjesmi”, rekao je Petar Grašo.

Podsjetimo, uz pjesmu Nemoj koju izvodi duo Grašo-Badrić, u konkurenciji su bile i pjesme Fala Bogu, sritna zvizdo grupe Dalmatino i Idi ti također jako popularne pjevačice Jelene Rozge. No, publika je presudila i za Cesaricu 2023. godine će se boriti Petar i Nina sa velikim hitom Nemoj! Više o Petru Graši doznajte na njegovoj Facebook stranici.

VIDEO: Petar Grašo & Nina Badrić – Nemoj

Tagged