šakan festival - brela - 2020

Ovogodišnje izdanje Šakan Festivala u Brelima se otkazuje zbog pandemije korona virusa

Pandemija korona virusa (COVID-19) uzrokovala je, između ostalog, prekid mnogih gospodarskih djelovanja, zabranjena su javna okupljanja te su poništeni i brojni javni pozivi za potporu manifestacijama 2020. godine, a predviđanja su kako će izvanredne mjere uzrokovane globalnom pandemijom trajati najkraće do početka lipnja.

Zbog svega ovoga, a najviše zbog gubitka velikog dijela financijskih sredstava o kojima organizacija festivala ovisi, organizatori su primorani otkazati ovogodišnji Šakan Festival.

Oni koji su već kupili festivalske ulaznice povrat novca mogu ostvariti na onom prodajnom mjestu na kojem su i kupljene (u trenutku kad mjesto opet bude otvoreno), a za sve dodatne informacije kupci mogu poslati upit na službeni mail tog prodajnog mjesta.

I za kraj, poruka organizatora Šakan Festivala: “Nadamo se da će se situacija što prije okrenuti na bolje i da ćemo se što prije oporaviti od svih posljedica uzrokovanih ovom pandemijom. Stoga slušajte upute Stožera civilne zaštite, čuvajte jedni druge tako da se dogodine možemo ponovo okupiti u Brelima i uživati u odličnoj glazbi!”

Da podsjetimo, peto izdanje ŠAKAN festivala trbalo se održati 7. i 8. kolovoza 2020. godine. Kao i svake godine, festival se trebao odvijati u samom centru Brela na platou ispred hotela Soline. Ovogodišnji headlineri su trebali biti Laibach i Gustafi, a uz njih su trebali nastupiti Hutch Harris, Ogenj, Ivan Škrabe i Kratki SpOi!


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -