marina perazić - denis & denis - klub metropolis zagreb 2019

Osamdesete su i dalje hit – Denis&Denis oduševio publiku Metropolis cluba!

Odličan tematski rođendanski party Osamdesetih u Zagrebu i live nastup pop legendi Denis & Denis privukao je publiku svih generacija. Kao i obično, opet se tražila karta više za veliki tulum Osamdesetih u Zagrebu! Riječke electro pop legende Denis & Denis počeli su s radom 1982. godine, a njihov prvi album Čuvaj se! spada u remek-djela i izdanja koja su obilježila osamdesete. Sastav Denis & Denis je vrlo brzo postigao uspjeh, za što su bili zaslužni efektni demo snimci i seksipilan vokal pjevačice Marine Perazić. Popularni hitovi poput “Program tvog kompjutera”, “Ja sam lažljiva”, “Voli me još ovu noć”, “Oaza snova”, “Soba 23” i drugi postižu veliki uspjeh, a kako su i zvukovno bili ispred svog vremena, njihove pjesme i dan danas publika rado sluša i pjeva.


To se pokazalo i u subotu, 16. studenoga 2019. godine, a sjajan je bio i odličan Marinin nastup. Kao u osamdesetima uletjela je energično na pozornicu i odmah šarmirala publika koja je sve hitove s njom pjevala u glas.

Denis & Denis u Metropolis clubu nastupio je u originalnoj postavi i oduševio krcat klub. Marina Perazić je pokazala kako vlada i kako se stapa s publikom, ulazeći na momente u prve redove i pjevajući sa obožavateljima. Njihove hitove pjevala je publika svih generacija, jer uz publiku koja je osamdesetih godina po diskačima našlo se tu i mlađih generacija. Uslijedili su opet bisevi pa čak i popularan hit Kolačići iz Marinine solo karijere na koji je cijeli klub skakao, a nakon odličnog nastupa Denis&Denis publika je velikim vriskom i pljeskom pozdravila Marinu Perazić i Davora Tolju i prebacila se na ritmove muzike za ples i odličan program grupe Osamdesetih u Zagrebu.

Birali su se najljepša cura i najljepši dečko, dijelile majice i nagrade i plesalo do jutarnjih sati. Možemo opet slobodno reći da je iza nas još jedan odličan tulum i live koncert.

A da se dobra atmosfera i dalje nastavlja svjedoči i veliki interes za božićno izdanje The Real ABBA experience 14. prosinca 2019. godine, veliko božićno izdanje hitova ABBE u autentičnoj izvedbi Abbazie, za koje su mnogi posjetitelji još ljetos izrazili želju klubu da se ponovi.


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged