opća opasnost | foto: branko galičić | 2023.

Opća Opasnost novim singlom “Tebe više ne volim” najavljuje novi album

Ove, 2023. godine, slave 30 godina postojanja, a sada su legendarni rockeri iz benda Opća Opasnost odlučili ponovno iznenaditi obožavatelje i to potpuno novim singlom naziva “Tebe više ne volim”! Podsjetimo, ova pjesma stiže tri godine nakon zadnjeg singla s prošlog albuma “Karta do prošlosti” koji im je donio čak pet nominacija za Porina, ali i samo jedan dan nakon što se Opća Opasnost vratila u Hrvatsku s koncerta u Torontu.


I dodajmo, Tebe više ne volim najavljuje novi album Opće Opasosti koji je u pripremi. I ako je suditi po njoj, zvučna slika će biti njihov prepoznatljivi žestoki i melodični rock upotpunjen himničkim vokalnim dionicama koje otvoreno pozivaju na zajedničko pjevanje s publikom na koncertima.

Svih ovih godina s njima je autor Mario Vestić koji potpisuje glazbu i tekst. A Opća Opasnost zaslužna je za aranžman za ovu pjesmu koja će sasvim sigurno zavladati radijskim postajama i pozornicama. Novi hit sniman je kao i svi prethodni u studiju MAK kod Branimira Jovanovca Banija, koji je radio miks, mastering i produkciju. I spomenimo da je pjesma prije službenog video spota dobila svoj lyric video koji je radio CroRec Video. A on je u samo nekoliko dana od predstavljanja završio i u YouTube trendingu!

Proslava 30. rođendana ovog rock benda traje još od 2022. godine

Velika proslava 30 godina Opće Opasnosti započela je prošle, 2022. godine, izložbom memorabilija naziva O njima su priče pričali. Uz to, Fan club benda objavio je i kompilaciju 30 hitova za 30 godinam a ona je u ožujku predstavljena u klubu Hard Place.

Pozornica je uz glazbu za Opću opasnost najveća ljubav i tamo gdje se najbolje osjećaju. Stoga, okrugli će rođendan proslaviti velikom turnejom, a već su i odradili dobar dio koncerata. Tako su sredinom svibnja 2023. godine bili u Torontu u Kanadi, a sljedeći je na redu Osijek. Slijede Slavonski Brod, Bosanska Krupa (BiH), nastup na CMC festivalu u Vodicama, Nedelišće, Valpovo i Duga Resa. A potom održavaju i veliki koncert u Zagrebu i to u Hala Parku u subotu, 1. srpnja 2023. godine!

Nakon toga sviraju u gradovima kao što su u Umag, Jezera, Klis, Matulji, Široki Brijeg (BiH), Posušje (BiH), Bač (SLO), Slavonski Kobaš, Ernestinovo, Delnice, Virovitica, Nova Kapela, Slavonski Brod (Slavonija fest CMC 200), Karlovac, Pula, Dugo Selo, Rugvica i Dubrovnik. Više informacija o koncertima potražite na njihovoj Facebook ili web stranici.

LYRIC VIDEO: Opća opasnost – Tebe više ne volim

Tagged