opaki jahači vatrenih riffova iz pakla - pusti me da sanjam - 2020.

Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla predstavljaju singl “Pusti me da sanjam”

Karlovački rock bend “Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla” predstavlja singl i videospot “Pusti me da sanjam”. Grupa suludo dobrog imena osnovana je 2011. godine. Shvativši koliko je žestoki rock and roll marginaliziran u medijima, opaki trojac odlučio je uzeti stvar u svoje ruke, naoružati se vatrenim riffovima i vratiti rock and rollu njegov pakleni sjaj. Tekstovi pjesama inspirirani su borbom malog čovjeka spram korumpiranog sistema.

2016. godine objavili su EP “Stado” koji sadrži pet pjesama, a pjesma “Daj mi sve” pronašla je svoje mjesto na kompilaciji novih rock bendova XX 2020 XX u izdanju Spone. Upravo dovršavaju debitantski album “5 do 12” koji će biti objavljen tijekom jeseni 2020. godine. Više o Opakim jahačima doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Glazbu za ovu žestoku rock pjesmu – Pusti me da sanjam – napisali su Marino Mihelić i Peđa Gvozdić, koji je i autor teksta. Za aranžman su zaslužni Goran Glavač, Marko Ljepović, Peđa Gvozdić i Marino Mihelić. Glavni akter spota je Davor Pulez, sales manager u IT sektoru. On je u slobodno vrijeme četverostruki prvak Hrvatske u motociklizmu – klasa oldtimer i dobitnik Zlatne kacige 2011. godine.

Spot je inspiriran izložbom Nevidljivi karlovačkog fotografa Denisa Stošića. U njemu se, osim članova benda, pojavljuju Ivan Pulez Nona, Davorov otac koji je strast za motociklizmom prenio na svojeg sina te Karlo Kovačić koji glumi Davora kao dječaka zaluđenog motorima. Spot je snimljen na autentičnim motociklističim lokacijama, između ostalog i na moto stazi Grobnik. Spot je premijerno prikazan u emisiji Poprock.hr, a režiju potpisuje Peđa Gvozdić.

Video: Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla – Pusti me da sanjam

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - -