opaki jahači vatrenih riffova iz pakla - muda i jaja - 2021.

Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla poručuju da se samo “pokažu muda”

Opaki jahači vatrenih riffova iz pakla vraćaju se na hrvatsku hard rock scenu s vatrenim i provokativnim najavnim singlom “Muda & Jaja”. Singl se nalazi na prvom albumu benda naziva “5 do 12”, a svjetlo dana ugledat će u četvrtak, 1. travnja 2021. godine.

Debitantski album na “prvi april” zvuči zanimljivo, zar ne? Nakon prvog singla “Pusti me da sanjam”, novim spotom za pjesmu “Muda & Jaja” Jahači donose svojevrsni hommage glazbi i estetici legendarnog Toma Waitsa. On je dosta utjecao na glazbeni izričaj benda pa je tako i ova pjesma inspirirana Waitsovim hitom “Jesus gonna be here”.

Opaki jahači ili jednostavnije doktori hard rocka, ustanovili su da većina populacije bez obzira na dob i spol pati od kroničnog pomanjkanja muda. Najčešći simptomi kod pacijenata su osjećaj nemoći, izbezumljenosti te beznadnost. Pacijenti se u takvim situacijama često okreću raznim alternativnim metodama liječenja, očekujući čudesno rješenje s nebesa. No, opaki doktori upozoravaju da se lijek za ovu pošast nalazi u svima nama.

Pod parolom Ne tražimo čuda, samo pokažite muda! započinje kampanja Muda & Jaja, s ciljem izlječenja nacije od ove strašne bolesti. Opaki doktori preporučuju slušanje ove ljekovite pjesme barem tri puta dnevno i to natašte, minimalne glasnoće 66,6 dB!! U spotu se uz članove benda Marina Mihelića, Gorana Glavača i Peđu Gvozdića, u ulozi Big Bossa pojavljuje karlovački breaker Petar Bijelić. Sam videospot je režirao Peđa Gvozdić, a više o Jahačima doznajte na njihovoj Facebook stranici.

Video: Opaki Jahači Vatrenih Riffova Iz Pakla – Muda & Jaja

Tagged