one step away - dlakavi anđeli | 2023.

One Step Away, punk rock četvorka, predstavlja spot za singl “Dlakavi anđeli”, posvećenog psima, čovjekovim najboljim prijateljima

Punk rock četvorka One Step Away predstavlja videospot za novi singl “Dlakavi anđeli” s aktualnog albuma “Zzzzzzzzzzz”. Pjesma je posvećena čovjekovim najboljim prijateljima – psima, a ujedno je i apel svim ljubiteljima životinja da posjete Dumovec i udome svog dlakavog anđela. A što se tiče ovog benda, OSA je kroz godine stvorio prepoznatljiv zvuk, suprotstavljajući razigrane melodije i brzi ritam s grubim emotivnim vokalom Zorana Piberčnika i surovo iskrenom lirikom socijalne tematike. Njihov četvrti singl “Dlakavi anđeli” emotivna je balada ispričana iz perspektive psa koji želi samo malo pažnje i ljubavi.


“Probajte zamislite da ste izvor ljubavi i sreće, a da vas nitko niti pogledati neće. Dok vi spavate mirno iz dana u dan, mi sanjamo samo jedan te isti san. Topli dom i šačica hrane, nama je dovoljno da sunce ponovno svane. Čekam te u boxu i udomi me sto prije, znam da dolaziš po mene. A to svatko od nas zaslužuje…”, poručuju članovi benda One Step Away. A koga sve možete udomiti i to što prije, pogledajte na stranicama Skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu na adresi azilzagreb.com.

Singl je snimio i producirao Dražen Gavrilović Gara (Podroom studio), a za mastering se pobrinuo Pavle Miholjević. Za video spot zaslužan je Dinko Šimac (Beyond Pines Films). Glazbu i aranžman potpisuje cijeli bend, a tekst je napisao Zoran Piberčnik. Singl Dlakavi anđeli dostupan je i putem YouTube kanala benda. A njihov album Zzzzzzzzzzz, s kojeg smo prethodno čuli singlove Kutak ljubavi, Sada je (naj)bolje i Stavi nas tamo ispod, objavljen je za Dostavu Zvuka i dostupan na svim streaming servisima. One Step Away ili kratko O.S.A. su Zoran Piberčnik (bas, vokal), Bojan Kurbanjev (gitara), Nino Rašidagić (gitara) i Marko Kuhar (bubnjevi). Više o ovom punk rock bendu doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO: One step away / OSA – Dlakavi anđeli

Tagged