BruciFer / Brucošijada FER-a / Zagreb 2018

Održana brucošijada FER-a koju rado posjećuju i brucoši i studenti viših godina

FER (Fakultet elektronike i računarstva) je 10. studenoga 2019. godine je na svom #Bruciferu ugostio 17 izvođača na tri pozornice! Vesna Pisarović, Krešo Bengalka, Šajeta, Pero Defformero, Antenat, Ogenj, Six Pack, Petar Dundov, Belfast Food, J. R. August, Smoke Mardeljano, NLV, DJ Felver, Sfumato, Sloanwall, Sergio Lounge i Phillipe zabavljali su posjetitelje od 20 sati pa sve do jutra. U kino dvorani vrtjele su se projekcije za one koji su htjeli nakratko predahnuti od koncerata, KSET je pretvoren u plesni podij, a u jednoj od dvorana posjetitelji su imali priliku zaigrati kolo sreće, popričati s psihologom i glumiti u predstavi.


Brucošijada FER-a najveći je događaj ovog tipa. Odavno je nadmašila granice obične brucošijade, rado ju posjećuju i brucoši i studenti viših godina, ali i oni koji su davno sjedili u školskim klupama – upravo zbog toga i uživa epitet najpoznatije brucošijade u Hrvatskoj.

Uz to, BruciFer – brucošijada FER-a specifična po tome što se održava u prostorijama Fakulteta te ju organizira i realizira oko 200 volontera neprofitabilne studentske udruge Saveza studenata FER-a i klub KSET (Klub Studenata ElektroTehnike).


PROČITAJTE VIŠE:

Tagged