pas - dog - channing tatum - 2022.

Obiteljska komedija “Pas” možda će biti motiv da mnogi napušteni psi pronađu obitelj

Filmski hit, obiteljska komedija “Pas”, možda će biti motiv da mnogi napušteni psi pronađu svoju obitelj. A osim pokrenute incijative u sklopu “Dog vikenda” Kaptol Boutique Cinema i CineStar nude zabavne, edukativne i nagradne programe. Svi oni koji svoj životni prostor dijele s četveronožnim ukućanima znaju koliko sreće, radosti i ljubavi proizlazi iz maženja i igre s njima. Oni ponosno nose titulu “najvjernijeg čovjekovog prijatelja”, a znanstveno je dokazano kako druženje sa psima snižava krvni tlak. Uz to, smanjuje se stres kao i otkucaji srca, a istovremeno se pojačava lučenje “hormona sreće”.

Ipak, unatoč umiljatosti i vedrini kojom zrače, znamo posvjedočiti epizodama kada čupavi lajavci postaju, najblaže rečeno, nestašni. Ako se možete poistovjetiti, onda će vas do suza nasmijati komedija Pas u distribuciji Blitza, koju od četvrtka, 17. ožujka 2022. godine možete pogledati u svim CineStar kinima. Radnja prati putovanje vojnog rendžera Briggsa, kojeg je utjelovio Channing Tatum i psa koji mu je dodijeljen na brigu. A zbog neobičnog karaktera psećeg suputnika, njihovo putovanje pretvara se u pravu avanturu. Više o filmu doznajte na IMDB-u.

Povodom premijere filma “Pas” u CineStaru će se održati “Dog Weekend”

Dog Weekend je na rasporedu u subotu i nedjelju, 19. i 20. ožujka 2022. godine, a posvećen upravo psima. Tijekom vikenda očekuju vas zabavni i edukativni programi kao i poklon te razne pogodnosti uz kinoulaznicu. CineStar i Kaptol Boutique Cinema pokrenuli su kampanju I JA MOGU BITI TVOJ #PAS, čiji je cilj pronaći topli dom napuštenim psima.

Za vas koji ste ovog vikenda možda u Zagrebu, u subotu, 19. ožujka, od 15 do 17 sati, plato Kaptol centra bit će rezerviran za pokazne vježbe HGSS-a i MUP-a s radnim psima. A u suradnji s PET CENTROM očekuje Vas veterinarsko savjetovanje i pokloni.

Uz kupljenu ulaznicu u CineStaru za ovu obiteljsku komediju dolaze i popusti

Tu je 15% popusta na cijeli asortiman za online kupovinu za kupce ulaznica iz cijele Hrvatske i besplatna dostava. Također, možete dobiti 20% popusta na ležajeve i igračke za mačke i pse. Ova ponuda vrijedi u gradovima gdje PET CENTAR ima fizičke trgovine, a to su Zagreb, Rijeka, Pula Split i Osijek. Dobrim vijestima još nije kraj, jer u suradnji s PET CENTROM od 17. ožujka do 15. travnja čeka vas niz pogodnosti za vaše ljubimce.

Dodajmo da najsretnije očekuju i poklon paketi koji će se dijeliti slučajnim odabirom. Zato ćete morati provjeriti nalazi li se vaučer ispod vašeg sjedala. Udruge čije štičenike možete vidjeti u CineStar kinima i na društvenim mrežama CineStara u okviru ove kampanje su: Azil Žarkovica (Dubrovnik), Društvo za zaštitu životinja (Rijeka), Udruga za zaštitu životinja Spas (Varaždin), Zadarske šapice, Šibenske šape, Udruga Pobjede (Osijek), Udruga S.pas by Gloria (Zagreb), Udruga Šapica (Donja Bistra), Udruga Snoopy (Pula) i Udruga Beštie (Split).

Video trailer: Pas / Dog (2022.)

Tagged