mateo pilat - do tebe - 2020

Novi singl Matea Pilata “Do tebe” otkriva snagu skrivenu u svima nama

Novi singl “Do tebe” talentiranog pjevača Matea Pilata, prava je proslava osobne pobjede nad životnim nedaćama, ljubavnim brodolomima i pronalaženje svjetla na kraju tunela, koje je u ovim turbulentnim vremenima apsolutno neophodno.

Na prvu, Do tebe zvuči kao još jedna tipična ljubavna pjesma, ali kako kaže Mateo, ona u sebi krije puno više: “Ova pjesma nije samo ljubavna. Poruka je na prvu loptu vrlo jasna, pronalazak prave ljubavi, one ljubavi nakon koje cijeli vaš život ulazi u drugu dimenziju, dimenziju punu novih boja, zvukova i osjećaja… Za mene je ova pjesma puno vše od toga. Predstavlja mi i odraz svih teško pređenih puteva, zabluda i obmana koje nam se nude dok pogrešno mislimo kako zapravo živimo ljubav. Također i sve osobne pobjede nakon životnih poraza, pronalazak smisla u sebi samom nakon emotivnih brodoloma. Priča je to o nadi, pronalasku nečeg što napokon vrijedi , čak i kad polako gubimo vjeru da je to uopće i moguće.”

Tema pjesme svima nam je karakteristična i jako bliska te Mateo vjeruje da će se većina s njom moći poistovjetiti: “Nije se trebalo posebno truditi kako bih izvukao najdublje osjećaje za ovu pjesmu – zbilja su mi oči bile stalno suzne dok smo snimali. Vjerujem da emocije iznesene i proživljene na takav način uvijek pronalaze svoj put do srca svih onih koji će pjesmu ikada poslušati. Čast mi je nazvati ovu pjesmu svojom i uvjeren sam kako će zaživjeti u najljepšem mogućem smislu i vratiti nadu onima koji su je, tragajući za ljubavlju, negdje usput izgubili.”

Pjesmu autorski potpisuju Ines Prajo (glazba), Arijana Kunštek (tekst) i Ivan Popeskić (aranžman) s čijim radom je Mateo naprosto oduševljen: “Postoje situacije i trenuci koji dirnu čovjeka u samu srž njegovih emocija. Za mene je to bio trenutak kada su mi Ines i Arijana predstavile pjesmu Do tebe. I iako nikada nisam sumnjao u njihovu moć prenošenja najdubljih, pa i onih teže prenosivih emocija, za mene su one ovaj put nadišle same sebe.”

Pjesmu prati i inspirativni videospot u režiji Borisa Sekulića.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - -

1 thought on “Novi singl Matea Pilata “Do tebe” otkriva snagu skrivenu u svima nama

Comments are closed.