ola - ne traži od mene - 2020.

Nola pjesmom “Ne traži od mene” poručuje da je sve ljepše uz pravu osobu

Ako itko zna koliko je dragocjeno imati onu posebnu osobu uz sebe to su Gabi i Marijan, članovi grupe Nola. A tu specijalnu poruku prenose u dražesnom novom singlu “Ne traži od mene”.

Na pjesmi im se pridružio gitaristički virtuoz Elvis Stanić koji ne skriva zadovoljstvo ovom glazbenom suradnjom: “Suradnja s Nolom me jako veseli, jer se u ovakvom dobrom okruženju – i glazbenom, i s ekipom – osjećam konačno doma. Znam da mnogi misle da sam isključivo Jazz Cat, jer to najviše radim pa se to i najviše vidi, ali ova pjesma je muzika iz koje sam došao, koju sam najveći dio vremena svirao, i uz koju sam stasao kao gitarist. Rock i blues su uvijek moj prvi izvor inspiracije!”


“Bili gore ili dole u nekom trenutku života, sve je bolje ako je prava osoba uz tebe. Nema se tom aksiomu ništa dodati niti nametati pa tako ni nas dvoje nismo htjeli izmišljati toplu vodu i biti pretenciozni. Ali svako uho i svako oko svoje podražaje interpretira drukčije pa je tako, nadamo se, drugim očima zanimljiva ova naša vizija koja nam je došla skoro u času. Penjimo se, spuštajmo se, budimo na zemlji, budimo u oblacima, budimo na pola puta, budimo na autoputu, nedorečeni, oblačni, preplanuli, pokisli. ali zajedno”, poručuje Nola.

Za originalni i pomalo bajkoviti video spot za pjesmu Ne traži od mene zaslužni su Ira Tomić i John Kardum koji su inspirativnim kadrovima uspješno utjelovili suštinu pjesme. Više o Noli doznajte na Wikipediji.

Video: Nola i Elvis Stanić – Ne traži od mene

Tagged

1 thought on “Nola pjesmom “Ne traži od mene” poručuje da je sve ljepše uz pravu osobu

Comments are closed.