ola - ne traži od mene - 2020

Nola novim singlom i spotom poručuje da je sve ljepše uz pravu osobu, čak i visiti naopačke!

Ako itko zna koliko je dragocjeno imati onu posebnu osobu uz sebe to su Nolini Gabi i Marijan, a tu poruku prenose u dražesnom novom singlu “Ne traži od mene”.

Na pjesmi im se pridružio gitaristički virtuoz Elvis Stanić koji ne skriva zadovoljstvo ovom glazbenom suradnjom: “Suradnja s Nolom me jako veseli, jer se u ovakvom dobrom okruženju – i glazbenom, i s ekipom – osjećam konačno doma. Znam da mnogi misle da sam isključivo Jazz Cat, jer to najviše radim pa se to i najviše vidi, ali ova pjesma je muzika iz koje sam došao, koju sam najveći dio vremena svirao, i uz koju sam stasao kao gitarist. Rock i blues su uvijek moj prvi izvor inspiracije!”

Za originalni i pomalo bajkoviti video spot zaslužni su Ira Tomić i John Kardum koji su inspirativnim kadrovima uspješno utjelovili suštinu pjesme: “Bili gore ili dole u nekom trenutku života, sve je bolje ako je prava osoba uz tebe. Nema se tom aksiomu ništa dodati niti nametati pa tako ni nas dvoje nismo htjeli izmišljati toplu vodu i biti pretenciozni. Ali svako uho i svako oko svoje podražaje interpretira drukčije pa je tako, nadamo se, drugim očima zanimljiva ova naša vizija koja nam je došla skoro u času. Penjimo se, spuštajmo se, budimo na zemlji, budimo u oblacima, budimo na pola puta, budimo na autoputu, nedorečeni, oblačni, preplanuli, pokisli ali zajedno.”


  • foto: Ira Tomić i John Kardum

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

1 thought on “Nola novim singlom i spotom poručuje da je sve ljepše uz pravu osobu, čak i visiti naopačke!

Comments are closed.