halloween party / metropolis zagreb 2019

Noć lude zabave na fantastičnom Harry Potter Halloween partiju

Spoj maštovitosti kostima i fantastično uređenje Metropolis cluba i ove godine nisu iznevjerili sve poklonike Halloween partija. Bilo je tu svakakvih strašnih stvorenja prilagođenih ovoj temi, a i muzički odlično popraćeno biranim stvarima sa DJ pulta. Harry Potter Halloween Party okupio je opet na Noć vještica u zagrebački klub Metropolis mnoštvo posjetitelja i pružio fantastičnu zabavu. Vještice, demoni, zombiji, vukodlaci, likovi iz Harryja Pottera te jezivo dotjerane princeze, vojnici pa čak i tri jezivo simpatične gejšem kretali su se u nikad originalnije uređenom Metropolis clubu. Od samo ulaza gdje je Mick Jagger umotan u paučinu, do svakog detalja po klubu i groblja na mix pultu na kojem su strašno dobro vladali vampiri DJ-i, do zombija konobara. Čak ni WC-i nisu bili pošteđeni halloween looka.

Plesnjak je započeo uz svima poznate hitove i nastavio se do ranojutarnjih sati, a dobru glazbu su povremeno prekidale dodjele nagrada za najbolje kostime te izvlačenje tombole. I ovogodišnji Harry Potter Halloween party pružio je noć lude zabave i ispunio Metropolis club čistom magijom.

Moramo priznati da je ekipa iz Ministarstva magije i Metropolis cluba napravila opet odličan skok u jezive Odaje tajni i strašno dobru atmosferu u opet punom klubu.

Harry Potter Halloween Party / Klub Metropolis Zagreb 2019

  • foto: Bojan Lutring

PROČITAJTE VIŠE:

Tagged