nives ivanišević i marko tolja - living room acoustic - narodni - 2021.

Nives Ivanišević i Marko Tolja vodit će Living Room Acoustic na Narodnom

Voditeljske uloge u emisiji “Living Room Acoustic” na Narodnom radiju preuzet će Nives Ivanišević i Marko Tolja. Poznata radijska voditeljica i pjevač, povratnik u voditeljske vode nakon gotovo devet godina, najavljuju “dobru zabavu i neka iznenađenja”. A otkrivaju i kako funkcioniraju u paru.

Voditeljski debi novog radijskog i televizijskog para dogodit će se u četvrtak, 28. listopada 2021. godine u 18 sati. Njih dvoje ćete moći čitu na Narodnom i Narodni TV-u, a iza njih su probna snimanja na kojima su “odlično kliknuli”.


Marko Tolja i ja smo se upoznali ranije, ali nikada nismo poslovno surađivali. Vjerujem da će to funkcionirati bez problema. Obećao je da će me naučiti pjevati, što je prema mom mišljenju nemoguće, a možda i odsvirati neku pjesmu. A na poslu ću mu maksimalno izlaziti u susret oko svega što će trebati u voditeljskom smislu. Na snimanje najave došli smo modno usklađeni pa se nadam da ćemo biti usklađeni i u ostalome”, uz osmijeh je rekla Nives Ivanišević.

Što je Marku Tolji presudilo da se vrati u voditeljske vode?

“Ona će biti glavna, a ja ću više biti zadužen za glazbeni dio. Mislim da smo zadatke odlično podijelili u samom startu. Nives je top, simpa, cool i nepretenciozna. Pozitivna trema je uvijek prisutna. I mora biti. Tu je i kada imam koncerte, a pogotovo kada radim nešto što nije sasvim my cup of tea. Veselim se svakom gostu, druženju, pjevanju i nadam se da ćemo publici ponuditi nešto friško i zabavno”, rekao je Marko Tolja. Podsjetimo, on će se u voditeljskoj ulozi naći prvi put nakon gotovo devet godina i naprasno ukinutog showa na Hrvatskoj televiziji.

“Ovo nije klasični voditeljski angažman. Ja sam zapravo neko smetalo koje će Nives i našim gostima stvarati dodatne probleme u komunikaciji. Tu sam da bih svoje kolege podsjetio na neka zajednička druženja. Da nešto zajedno otpjevamo, možda i da izvučem neke detalje o njihovoj karijeri kojih se ni oni sami ne bi sjetili. Uglavnom, sve je usko vezano uz glazbu, sjedim za klavirom i osjećam se kao doma. Tako ću se i ponašati, opušteno”, dodao je Tolja.

Nives Ivanišević i Marko Tolja najavljuju dobru zafrkanciju, zanimljive goste i brojna iznenađenja

Njih dvoje garancija su dobre zafrkancije! Najavljuju da će dovoditi zanimljive goste, ali tu će biti i brojna iznenađenja. Za sada se zna da će publika u ovoj sezoni moći slušati obrade stranih hitova u izvedbi domaćih glazbenika. Podsjetit ćemo da nas prvi Living Room Acoustic s novim voditeljskim parom očekuje nas u četvrtak, 28. listopada od 18 sati. A emisija će se moći slušati i gledati svakog drugog četvrtka na narodnom i narodni TV-u. Više informacija, kako i link za stream pronađite na mrežnim stranicama na adresi narodni.hr.

“Stekla sam dojam da je Marko opušten i da bi mogao dobro zapapriti našim gostima. A za klavirom će njegova opuštenost i kreativnost doći do izražaja. Living Room Acoustic je odličan projekt koji živi već petu sezonu. Sretna sam što ću biti dio toga!”, zaključila je Nives koja baš ovih dana obilježava 11. godišnjicu radijske karijere.

Tagged