nipplepeople - jelena | 2022.

Nipplepeople, tajnoviti electro pop duo, predstavlja “Jelenu”, svoj novi singl

Electro pop duo Nipplepeople predstavlja svoj novi singl naziva “Jelena”. Dodajmo da je ovdje riječ je o sjajnoj obradi pjesme “Lela Vranjanka”, čija je prava na korištenje teksta, koji je napisao pokojni Dragan Toković, ustupila njegova kćerka Aleksandra.

Igor Ivanković Stipišić odgovoran je za mastering pjesme Jelena. Režiju spota potpisuje Cella Anita Celić, stalna suradnica koja je režirala i spot za njihovu pjesmu Disco Epileptik. Za kostime zaslužni su Lidija Lovrić i Nikola Barbir. Snimatelji su Bojan Mrđenović i Krešimir Štulina, a montažu potpisuje Ana Štulina. Lelu je otpjevala Jovana Lukić, etnomuzikologinja iz Srbije trenutno sa zagrebačkom adresom, a AKC Medika je ustupila prostor.

Maskirani pop dvojac Nipplepeople iz svoje electro pop radionice izbacio je brojne glazbene hitove, kao što su Sutra, Frka, Tebi, Balkan Express, Ne volim te, Broj i Nikada, ili Tajna, a novi singl Jelena, obrada pjesme Lela Vranjanka, dolazi ususret novoj koncertnoj sezoni. Tako će publika, nakon sjajnih nastupa u Rijeci i Samoboru, imati prvu priliku za čuti electro pop bend Nipplepople u subotu, 11. lipnja 2022. godine na šibenskoj tvrđavi Sv. Mihovila. Više informacija o ovom tajnovitom bendu možete pronaći na njihovoj službenoj Facebook stranici.

VIDEO: Nipplepeople – Jelena

Tagged