nina martina kobar - neprocjenjivo - 2022.

Nina Martina se probija na glazbenu scenu uz autorski singl “Neprocjenjivo”

Nina Martina je Zagrepčanka koja se po prvi put profesionalno probija na glazbenu scenu uz svoj autorski singl “Neprocjenjivo”. Nina je svoj snažan vokal pokazala prije nekoliko mjeseci kao kandidatkinja showa “Supertalent” u kojem je oduševila žiri, publiku i gledatelje. Ukratko, ona je već sa svojim prvim nastupom osvojila baš sve!


Iskreno je progovorila o nedostatku samopouzdanja, osjećaju manje vrijednosti i nesigurnosti koje su je pratile godinama radi pretilosti. Ali danas je ona uspješna, poslovna, mlada žena koja voli sebe i ostvaruje svoje snove. Nina Martina svojim pozitivnim primjerom motivira i druge da postanu samopouzdani i sretni. Njezin moto je Rad na sebi je najteži, ali i najljepši na svijetu!

Pjesma “Neprocjenjivo” govori o životnim usponima i padovima

Upravo je to Nini Martini bila inspiracija za pisanje njezinog prvog singla Neprocjenjivo. On govori o njezinim borbama i padovima, ali i vjeri koju je imala u sebe te snazi i radu radi kojih je danas upravo tu gdje je. Modernu i moćnu glazbu potpisuje Davor Devčić koji je uredno i producent pjesme. Nina Martina i Davor su zajedničkim snagama stvorili aranžman koji svojom mistikom i jednostavnošću pjesmi Neprocjenjivo dodatno daje emotivno i snažno ruho, ali i odskače od klasičnog zvuka na koji smo navikli u Hrvatskoj.

Nina Martina je osoba koja svojim glazbenim izričajem želi publici pružiti emociju, ljubav i samopouzdanje. Najveća ljubav su joj pop, soul i r’n’b pa u tom pravcu ide i njezin glazbeni put. Njezin snažan i emotivan vokal se rijetko viđa i baš zato vjerujemo da je upravo to njezin najveći adut, baš kao i njezina hrabrost, samopouzdanje i odvažnost.

Njezin videospot pokazuje sve navedene osobine

Nina Martina je napisala scenarij u kojem je htjela kroz šminku, odjeću, frizuru, trening i glazbenu pozornicu pokazati svoju tranziciju iz osobe koja je bila prije u osobu koja je ona danas. Svi navedeni elementi predstavljaju metaforu za životne situacije. Odličnu režiju koja pogađa svaku emociju, kadrovi koji su u vrhunskoj rezoluciji i pravim bojama stvorio je Dario Lepoglavec (DARPRO video production) koji je također zaslužan i za Ninine fotografije. Spot je sniman u kazalištu Žar ptica te u teretani M2 Workout Boutique čija je Nina Martina suvlasnica.

Nina Martina želi da se svaka osoba pronađe u njezinoj pjesmi Neprocjenjivo. Jer, kako i sama kaže, “svaka osoba ima borbe koje u životu treba pobijediti”. Ova će Vam pjesma dati vjetar u leđa da vjerujete u sebe i riskirate za svoju sreću. Ninu Martinu Korbar možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Video: Nina Martina – Neprocjenjivo

Tagged