nikolina - prijateljice - 2022.

Nikolina predstavlja emotivnu i vrlo osobnu pjesmu naziva “Prijateljice”

Nakon odličnih singlova “Srce” i “Ljubav” Nikolina nam predstavlja svoju novu pjesmu “Prijateljice”. A ova mlada kantautorica ističe da je ona za nju vrlo osobna i dosad najemotivnija. Pjesma govori o velikoj povezanosti, usponima i padovima u prijateljstvu. Prijateljstvo je, kako kaže Nikolina, jedan od najbitnijih odnosa koje imamo i smatra da u ovoj pjesmi opisuje neke situacije s kojima se većina može poistovjetiti.


“Mnogo puta sam doživjela da ljudi oko mene govore o svojim problemima u prijateljstvima, a doživjela sam ih i sama. Čini mi se da nema puno pjesama koje to problematiziraju. A s obzirom na vrijednost koju pridajem tom odnosu, imala sam potrebu to i uglazbiti”, dodaje Nikolina koja je i napisala tekst pjesma.

Glazbu i aranžman, kao i spot za singl “Prijateljice” radio je Luka Vidović

“Suradnja s Nikolinom je počela jako prirodno i užasno mi je drago da mi se obratila za produkciju. Uz Nikolinin tekst i ideje bilo je jako lako raditi na pjesmi i brzo smo pretvorili zajedničku viziju u finalnu verziju pjesme. Jako sam ponosan da sam na kraju režirao i snimao video za pjesmu koji joj je dodao još jednu dimenziju. Vjerujem da je ovo samo početak naše suradnje”, rekao je Luka. Podsjetimo, Luka Vidović je iznimno talentiran mladi umjetnik čije se ime veže uz zagrebački synthwave duo Pocket Palma.

Luka je sam napravio cijeli spot – od snimanja, režiranja, lighta, scenografije do montaže. Bilo je izuzetno ugodno surađivati s njim. Sve je išlo vrlo brzo, bez puno filozofije i dilema. Rekla bi da se dogodio instinktivni kreativni sklad”, dodala je Nikolina. Pjesma Prijateljice objavljena je u izdanju izdavačke kuće Basic & Rough, a više o mladoj pjevačici Nikolini Kovačević možete doznati na njezinom Facebook profilu.

Video: Nikolina – Prijateljice

Tagged