nikolina pišek - una televizija - 2022.

Nikolina Pišek pojačava UNA Televiziju – vodit će emisiju koja će obilovati intrigantnim i životnim temama

UNA televizija najavljuje još jedno pojačanje u svom timu – voditeljica Nikolina Pišek ponovo će se naći ispred kamera! A emisija koju će voditi obilovat će zanimljivim, intrigantnim i životnim temama koje gledatelje i medijsku javnost neće ostaviti ravnodušnim. Tako se Nikolina pridružila nizu uspješnih i poznatih imena na filmskoj i TV sceni koja ćemo od jeseni 2022. godine gledati u raznovrsnom programskom sadržaju.


Nikolinina svestranost, jedinstven spoj ljepote, britki humor i inteligencije, izdvojili su je u moru poznatih TV lica. A sve to nabrojano učinio ju je jednom od omiljenih voditeljica na našem prostoru. A novoj emisiji na UNA TV-u vidjet ćemo ovu šarmantnu damu u punom sjaju. Jednostavno, Nikolina Pišek će sa svojim brojnim gostima iz svih oblasti života otvarati važne i zanimljive teme i razgovarati “otvoreno i iskreno”.

Nikolina Pišek ne krije zadovoljstvo zbog novih poslovnih izazova i smatra da dolaze “u pravom trenutku”

“Vrijeme je za novo poglavlje, nove teme i priče. A ova emisija je odraz mog kuta gledanja na život. Veliki sam esteta u duši. Ljepota u kojoj živimo i ljepota življenja je nešto što mene najviše određuje i što ću pokušati prenijeti kroz emisiju i na gledatelje. I pored brojnih događanja oko nas, mislim da je važno da iz medija čujemo i optimistične poruke”, rekla je Nikolina o novom angažmanu.

Iako će publika uskoro podrobnije biti obavještena o kakvoj emisiji je riječ, Nikolina je dala mali nagovještaj: “Pričat ćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti suvremeni život. Upravo će različitost stavova donijeti dinamiku i zanimljiv ton. Bit će lepršavo, poletno, informativno i osnažujuće. A sve s ciljem da se uljepša život u našem zajedničkog prostoru. Jednostavno, pokušat ćemo poboljšati svijet oko nas”, dodala je Nikolina.

Pripreme za emisiju koja će se prikazivati na UNA TV-u su u punom jeku, a u njoj će biti još mnogo iznenađenja. Jedinstven, originalan i zanimljiv koncept donijet će gledateljima kvalitetan sadržaj, optimizam i poruke koje će se prepričavati. A zbog njih će se ova emisija svaki put željno iščekivati na programu! Više informacija o UNA Televiziji doznajte na mrežnim stranicama na adresi una.world. A Nikolinu možete pratiti putem njezinog Instagram profila.

Tagged