gina - miris tvoje majice - foto: vladimir urban - 2021.

Nikad izazovnija Gina predstavlja svoj novi ljetni singl – “Miris tvoje majice”

Miris odjeće koji podsjeća na voljenu osobu inspiracija je za pjesmu “Miris tvoje majice”, a nju potpisuju Gina Damjanović i Marko Bratoš. Podsjetimo, oni su i autori velikog hita “Pepeo”, koji nas je u proteklom periodu upoznao s jednom novom, zrelijom Ginom.

Bračanka koju prepoznajemo kao radijski glas ili vokalnu trenericu, marljivo gradi i svoju glazbenu karijeru započetu u grupi Detour. A ona se sada nastavlja kroz samostalan kantautorski rad.


Zarazna melodija i pravi ljetni zvuk odličje su pjesme Miris tvoje majice. Ona u spotu koju potpisuje Dinko Šimac “donosi i jednu izazovniju Ginu, koja svojom energijom plijeni kroz svaki kadar ovog spota”. Zanimljivost je da je na spotu surađivala i set designerica Tena Krajačić, koja je radila na nekim od najvećih hollywoodskih setova kod nas.

Spomenimo samo McMafia ili The Hitman’s Wife’s Bodyguard. Tako je Tena u jednoj istarskoj vili stvorila zanimljiv životan prostor, koji nakon burne noći postaje poprište duhovitog jutra. Miris tvoje majice sigurno će vas navesti da se ponovno zaljubite – kako u pjesmu, tako i iznova u Ginu! Više o Gini doznajte na njezinom Instagram profilu.

Video: Gina – Miris tvoje majice

Tagged