nevena rendeli vejzović i srđan šaper I 21 odgovor - una tv I 2022.

Nevena Rendeli u emisiji “21 odgovor” na UNA televiziji ugošćava Srđana Šapera

Nevena Rendeli Vejzović voditeljica je nove emisije “21 odgovor” na UNA televiziji! Ne propustite prvu epizodu talk showa “21 odgovor” u kojoj gostuje glazbenik Srđan Šaper. Emisija će biti prikazana u četvrtak, 17. ožujka 2022. godine u 21 sat.


Srđan Šaper osnivač je grupe Idoli i glumac u kultnim filmovima Davitelj protiv davitelja i Dečko koji obećava. Autor je jedne od najuspješnijih serija s ovih prostora Besa, poslovni čovjek, Srđan Šaper, u četvrtak, 17. ožujka, gost je ovoj šarmantnoj i elokventnoj voditeljici. Nevena Rendeli Vejzović vas čeka u emisiji 21 odgovor na UNA televiziji.

Nevena Rendeli će Srđanu, ali i drugim gostima, postavljati razna pitanja

Bit će tu pitanja i o privatnom životu. Konkretno, Srđana će pitati zašto se jedan tako uspješan čovjek nikada nije oženio… Pitat će da i da li je možda hipohondar, koliko mu je koronavirus promijenila životne navike… A doznat ćemo da li se zbog bilo čega kaje i za čim žali u životu…

Prije ulaska u svijet marketinga, u kome se nalazi već više od tri desetljeća, Šaper se bavio glazbom, filmom i režiranjem TV spotova. Jedan je od članova benda Idoli, koji se smatra začetnikom novog vala osamdesetih godina prošlog stoljeća na prostorima bivše Jugoslavije. Srđan će pričati iskreno o samim počecima glazbene karijere, po čemu pamti Vladu Divljana s kojim je osnovao grupu, kakvi su im bili gimnazijski dani, zašto su se zvali Stanlio i Olio, tko je od njih dvojice bio omiljeniji kod djevojaka, što definira glazbu danas i koliko je drugačije u odnosu na vrijeme kada su Idoli bili popularni.

Iz kuta ovog velikog marketinškog stručnjaka koji je radio brojne političke kampanje za Demokratsku stranku u Srbiji, saznat ćemo koliki je izazov baviti se ovom profesijom, koliko je politika kreativna, a koliko zahtjevna i što je potrebno za uspjeh. Više o kreativcu Srđanu Šaperu doznajte na Wikipediji. A emisiju 21 odgovor koju vodi Nevena Rendeli gledajte na UNA televiziji u četvrtak, 17. ožujka 2022. godine u 21 sat. Nevenu možete pratiti na njezinom Instagram profilu.

Video najava: 21 odgovor I UNA televizija

Tagged