neven stipčić 2020

Neven Stipčić izdao singl “U tebi” – priča o životnoj situaciji koju svi prolazimo

Neven Stipčić izdao je svoj šesti studijski singl “U tebi”. Riječ je o pop/soul pjesmi koja sjedinjuje priču o životnoj situaciji koju svi prolazimo. Neven Stipčić inače igra glavnu ulogu Jesusa u aktualnoj predstavi Jesus Christ Superstar na daskama kazališta Komedija. Video spot sniman je u predivnim predjelima Bilogore, a producentsku i redateljsku ulogu predstavlja Dinko Šimac koji briljira svojim radom i u spotovima grupe Detour, Gelato Sisters i Manne Wanders.

“Pjesma je mirnog instrumentalnog karaktera dok tekstom zapravo palimo vatru. Spot smo snimali u prirodi zbog ovog predivnog zimskog jutra koje dodatno obogaćuje pjesmu. Također, jako sam sretan što je Dinko opet radio s nama jer je on za mene mađioničar videa. Uostalom, uvjerite se i sami”, rekao je Neven Stipčić.

Glazbu, aranžman i produkciju potpisuje mladi producent Leonardo Kapetanović, dok tekst potpisuju Neven Stipčić i Leonardo Kapetanović.

“Nadam se da će se ljudi moći poistovjetiti s pjesmom te mi je izuzetno drago da Dinko ponovno spotom daje dodatno značenje ovoj pjesmi”, dodaje Leonardo.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -

1 thought on “Neven Stipčić izdao singl “U tebi” – priča o životnoj situaciji koju svi prolazimo

Comments are closed.