mario huljev 2019

Nepogrešivo točan Mario Huljev najavljuje novi, treći studijski album “Okreni me”

Novi singl Marija Huljeva prije nekoliko dana zaplovio je radijskim eterom, a Mario je obećao za pjesmu snimiti i spot. Ovom pjesmom Mario najavljuje novi, treći studijski album “Okreni me” i to nakon gotovo 5 godina od zadnje izdanog albuma “Dođi po još”.

Spot za pjesmu Nepogrešivo točno potpisuje Dinko Pasini s kojim je Mario već surađivao na spotu za pjesmu Bitanga i Princeza.

“Spot za pjesmu Nepogrešivo točno sniman je na više lokacija. Obzirom da smo pratili dinamiku pjesme, spot je bez statista i oslanja se isključivo na moj ples i pjevanje. Htjeli smo izbjeći klasičnu radnju žensko – muškog odnosa o kojem pjesma na neki način i govori i prikazati ritam tijela i mojih plesnih koraka”, rekao je Mario Huljev.

“Ideja za spot je bila da se kombinacijom pjevačkih i usporenih kadrova prikaže samo Mario, bez dodatnih radnji ili glumaca, koristeći minimalističku pozadinu kako bi gledatelj doživio punu snagu njegovog glasa, dok su tranzicije u formi praćenja dinamike pjesme. Uzevši u obzir o kakvom izvođaču se radi, sve ostalo bilo bi suvišno”, smatra je redatelj spota Dinko Pasini.

…………………………………..

  • foto: Dinko Pasini
Ključne riječi (tagovi): - - -