neki to vole vruće - prolaze dani | miroslav jimmy stanić & silvestar dragoje šomi | 2023.

Neki to vole vruće, legendarni zagrebački pop bend, uoči velikog slavljeničkog koncerta u Tvornici predstavlja novu pjesmu “Prolaze dani”!

Uoči velikog slavljeničkog koncerta u Tvornici kulture legendarni bend Neki to vole vruće predstavlja novu pjesmu “Prolaze dani”! Ukoliko netko ne zna, njihova karijera traje preko 35 godina, a njihove hitove znaju sve generacije. Tako su sada su Neki to vole vruće potpuno spremni da u petak, 20. listopada 2023. godine, napune zagrebačku Tvornicu kulture!


“Drugi put u našoj karijeri nismo Jimi ili ja autori naše pjesme. Prvi put je to bilo prije desetak godina kad smo uzeli pjesmu Na dlanu svijet, od slovenskog autora i glazbenika Sergeja Pobegajla. Ovaj put je to Martin Mandić, naš gitarist iz benda i glazbeni producent, koji je i producirao našu novu pjesmu Prolaze dani. Pjesma nam se odmah, već na prvo slušanje svidjela. I zato smo je odlučili snimiti i izdati kao naš novi single. I to prije našeg obljetničkog koncerta u Tvornici kulture na koji vas sve pozivamo!”, rekao je Šomi.

“Pjesma je tipično naša, s puno gitara. Sviđa nam se kako optimistično zvuči, s dozom nostalgije i okusima prošlih vremena, a opet je suvremena i pitka. Vjerujemo da će se svidjeti i publici. Premijerno ćemo je odsvirati u Tvornici kulture u petak, 20. listopada, na našem slavljeničkom koncertu”, o novoj pjesmi je dodao Šomi, polovica popularnog dvojca Neki to vole vruće.

Pjesmu prati i video spot koji potpisuje redateljica Lea Radolfi

Uz Prolaze dani publika će u Tvornici kulture imati priliku čuti Teška vremena, prijatelju moj, Kakva noć, California, Bojler, ali i sve ostale njihove bezvremenske hitove. “Naše pjesme i nakon više od trideset godina publika voli. Zato smatramo da smo im dužni prirediti veliku proslavu i nezaboravan koncert. Velika je privilegija da nas slušaju sve generacije i zato su svi pozvani na ovo slavlje 80-ih”, dodao je Jimi.

Šomi i Jimi, poznati dvojac koji stoji iza imena Neki to vole vruće okupili su odličan bend, vrsne svirače i spremaju za zagrebačku jesen 2023. godine i najveći retro tulum koji možete zamisliti. Više o ovom zagrebačkom pop bendu kojeg čine Miroslav Jimmy Stanić i Silvestar Dragoje Šomi doznajte na njihovoj Facebook stranici.

VIDEO/FOTO: Neki to vole vruće – Prolaze dani

Tagged