natali dizdar, luka geček i vladimir mirčeta - grupa beti - vili - 2022.

Natali Dizdar uoči koncerta u Tvornici predstavlja akustičnu verziju pjesme Vili

Grupa BETI u kojoj su snage spojili Natali Dizdar i članovi grupe Mayales – Luka Geček i Vladimir Mirčeta snimila je akustičnu verziju svog drugog singla – Vili. Na klavijaturama im se pridružio Jura Ferina, a za video spot je bio zadužen Hrvoj Banić.

Pjesma “Vili” drugi je singl vrlo zanimljive glazbene skupine BETI, a trenutačno eterom dominira njihov treći singl Bez ljubavi. Akustična verzija pjesme “Vili” savršena je uvertira u koncertnu sezonu koja je ispred Natali. A ona će započeti romantičnim spektaklom za Valentinovo u zagrebačkoj Tvornici kulture u petak, 11. veljače 2022. godine.


Bit će to savršena prilika da Natali pred publikom izvede hitove koji posljednjih mjeseci oduševljavaju njezine fanove. A to su pjesme Kad mislim na to ili neki odličnih singlova koje je izdala u sklopu projekta BETI – Slobodna ili aktualnog Bez ljubavi.

Natali Dizdar trenutačno završava rad na dva EP-a

Prvi EP koji će Natali izdati će biti u sklopu projekta BETI, dok će drugi izdati u vlastitom solo aranžmanu. Ali osim snimanjima, posebno se veseli upravo izlasku pred publiku i izvođenju svoje glazbe uživo. Nakon bogate turneje po Hrvatskoj i regiji Dan zaljubljenih pravo je vrijeme da se Natali opet vrati pred zagrebačku publiku.

“Veselim se ponovnom nastupu u Tvornici kulture. U 2022. godinu ulazim s nekom novom energijom i optimizmom. Nadam se da nam svima slijede neki bolji dani. A takav dobar osjećaj želim i svima koji će biti s nama na velikom koncertu uoči Valentinova”, rekla je Natali. Više o Natali Dizdar doznajte na njezinom Instagram profilu.

Dodajmo da je Natali odlučila iznenaditi obožavatelje posebnim ulaznicama u predblagdansko vrijeme, no, one su se jako brzo rasprodale. Trenutačno su u prodaji earlybird ulaznice po cijeni od 100, a nakon što se one rasprodaju ulaznice za koncert stajat će 120 kuna. Na dan koncerta, ako preostane ulaznica – koštat će 140 kuna.

Video: Beti – Vili (akustik)

Tagged