natali dizdar - kad mislim na to - 2021.

Natali Dizdar predstavlja turbulentnu i sanjivu pjesmu “Kad mislim na to”

Nakon što je osvojila publiku radom na projektu BETI, pjevačica Natali Dizdar napokon predstavlja vlastiti, samostalni singl! Pjesma se zove “Kad mislim na to”, a potpisuju Natali Dizdar i Vladimir Mirčeta, njezin gitarist i dugogodišnji suradnik. Za odličan video spot u maniri “susreta treće vrste” zadužen je bio redatelj Dinko Šimac.


“Ovu pjesmu sam zapravo napisala u Kolumbiji još tijekom ljeta 2017. godine. Kad god je čujem vratim se u to vrijeme. Cijela ta godina mi je bila turbulentna i sanjiva, s puno priča, završenih, nedovršenih i novih. Takav neki osjećaj prati i ovu pjesmu. Vlado i ja smo demo verziju brzo završili, ali sam pričekala sa završetkom pjesme. Htjela sam vidjeti u kojem će smjeru ići moj sljedeći album. U ovom slučaju, to će biti – EP”, rekla je Natali.

Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa

Futuristički spot u kojem Natali susreće neku neobjašnjivu vanzemaljsku silu osmislio je Dinko Šimac, poznat po svojim nadrealnim animacijama i posebnim vizualnim efektima. Dinko je tako uspio prikazati dva lica Natali Dizdar. Jednu “ovozemaljsku” i drugu “vanzemaljsku”. “Super mi je bilo raditi sa Dinkom, sviđa mi se koncept koji je zamislio s bliskim susretom i hologramima koji dočaravaju odlazak u neku drugu dimenziju. Osim toga, drago mi je da sam konačno sjela i za klavir u ovom spotu”, prisjetila se Natali.

Zadarska diva vrijedno je iskoristila prisilnu pauzu od nastupa. Tako je u završnoj pripremi i nekoliko novih singlova koje namjerava izdati u obliku EP-a. “Pjesma Kad mislim na to je prvi singl sa nadolazeceg EP-a na kojem će se naći pet pjesama. Tenutno ga završavamo u studiju, a nadamo se njegovom izlasku jesen 2021. godine. Sve dosta ovisi i o situaciji s koronom i nemam neku potrebu požurivati projekte u kojima se nalazim. Čekamo pravi trenutak”, rekla je Natali. Više o Natali doznajte na njezinom Instagram profilu.

Video: Natali Dizdar – Kad mislim na to

Tagged