alen kraljić-kralja - the miceks

Mona Lisa – novi singl hvaljenog zagrebačkog rock benda The Miceks

Hvaljeni zagrebači rock band THE MICEKS, predvođen legendarnim rock gitaristom Alenom Kraljićem Kraljom, za svoj novi singl s albuma prvijenca “Ljubav, voda i sloboda” odabrao je pjesmu “Mona Lisa” za koju je snimljen i vrlo zanimljiv video spot!

The Miceks – Mona Lisa

Zagrebački bend The Miceks ponosni vlasnici svog albuma prvijenca naslovljenog Ljubav, voda i sloboda s kojeg su dosad skinuli singlove Jesus, Stonesi i Ramonesi, Mr. Boong, Meksiko, Volim kada si tu i Mrak. Njihove pjesme nadahnute su melodičnim, plesnim rock ‘n’ rollom dok tekstovi njihovih pjesma govore o aktualnim događanjima u svijetu oko nas.

O pjesmi Mona Lisa

Pjesma Mona Lisa odabrana je za novi singl s albuma Ljubav, voda i sloboda. Kompozicija govori o ljubavi, opstanku ljepote i umjetnosti u ovom nakaradnom svijetu. Predivna laganica s apokaliptičkim završetkom još je jedan trijumf Kralje i Miceksa s kojima će ući pod kožu i onima kojima ih do sada možda nisu otkrili.

>>> PROČITAJTE VIŠE: Željko Pervan ponovo u Lisinskom, a ovaj put najavljuje “Izlazak iz ormara”

Za singl Mona Lisa Alen Kraljić – Kralja koji potpisuje tekst i glazbu ovog puta stavio je autorski pečat i na režiju pratećeg video spota. A kako to izgleda kad glazbenik režira, najbolje je da pogledate sami.

The Miceks - Ljubav, voda i sloboda
The Miceks – Ljubav, voda i sloboda

Ključne riječi (tagovi): - - - - - -

2 thoughts on “Mona Lisa – novi singl hvaljenog zagrebačkog rock benda The Miceks

Comments are closed.