hjer - za nas - 2020

Mladi rocker HJER u debitantskom singlu “Za nas” slavi osjećaje bliskosti, sreće i ljubavi

Mladi čakovečki rocker HJER, poznat kao frontmen benda Genova, predstavlja svoj prvi samostalni singl “Za nas” u kojem slavi osjećaje bliskosti, sreće i ljubavi.

“Pjesma “Za nas” je nastala u najsretnijem trenutku moga života, dok je u isto vrijeme bio jedan od najtežih i najneizvjesnijih. Kroz taj period u meni je neprestano jačao taj osjećaj povezanosti, bliskosti, sreće, ljubavi i spremnosti za moje ljude, odnosno moju obitelj. Ti osjećaji provlače se kroz cijelu pjesmu, a sve su jači i intenzivniji kako pjesma raste.”, rekao je HJER, znan i kao Hrvoje Krištofić.

HJER naglašava nezamjenjivost i neprocjenjivost obitelji te ustrajnosti u teškim trenutcima: “Mislim da će slušatelji osjetiti tu radost, ali i bol kroz koju sam prolazio tijekom snimanja. Na kraju je sve završilo dobro, ali ova pjesma će me uvijek podsjećati na to koliko čovjek mora biti hrabar, ustrajan, borben i strpljiv da bi sve sjelo na svoje mjestu. A obitelj, to je nešto nezamjenjivo, nešto što promijeni vaš svijet na najbolji mogući način.”

Video spot je sniman u velikoj dvorani MESAP u predgrađu Čakovca. Set je bio koncipiran je kao crna kutija dok je u centru postavljen veliki LCD ekran gdje su projicirani kratki video isječci iz Hrvojevog života i prirode. Iskustvo snimanja spota HJER je podijelio sa svojom obitelji i prijateljima: “Cijelu priču upotpunili su naši prijatelji i njihove obitelji, moji dečki iz matičnog benda Genova i pas Gri. Za organizaciju, postavljanje i realizaciju cijeloga seta zaslužan je moj otac Srećko Krištofić i njegova ekipa, a posebno sam sretan što se u nekim kadrovima pojavljuje i moj sin.”

Redatelj spota je Marko Dimić, iza kamere je Žan Novosel, fotkala nas je Vladimira Spindler, a šminkala Ana Ude. Osim njih, spomenut ćemo i dva profesionalna glumca, Igora Baksu i Matka Buvača.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - -