dorotea prosnik / 2021. / foto: marija tadić

Mlada pjevačica Dorotea Prosnik predstavlja pjesmu “Ako zvijezda padne”

Mlada hrvatska pjevačica Dorotea Prosnik predstavlja svoju novu pjesmu “Ako zvijezda padne”. U ovoj ljubavnoj pjesmi svatko se može pronaći, a za Doroteu ona ima posebnu važnost jer je to njezina prva solo pjesma “koju će zauvijek pamtiti i biti ponosna na nju”.

Spot je snimljen na bajkovitim jezerima Savica u Zagrebu, a prešao je sva očekivanja – u manje od mjesec dana od izlaska već broji skoro 100.000 pregleda. Uz to, emitira u eterima radija u Hrvatskoj i šire, što je ogroman uspjeh. Iza pjesme “Ako zvijezda padne” stoji čitav tim osoba koje su doprinjele njenom stvaranju. Autorica teksta je Nevia Korpar, dok je glazbu napisao poznati hrvatski kompozitor Marko Tomasović.

Aranžman je izradio izvrsni Aleksandar Valenčić, snimanje i montažu predivnog spota je odradila Marija Tadić, a izvršna producentica je Ana Borić. Za styling u spotu je zaslužna Mira Malešević, frizuru je radila Ana Dubravac, a makeup Mateja Jokić.

Dorotea Prosnik se već 13 godina bavi pjevanjem, a krenula je kao trogodišnja djevojčica. Do sada je sudjelovala na brojnim međunarodnim festivalima na kojima su se natjecala djeca iz cijeloga svijeta. Izdvojit ćemo Angel voice u Beogradu, Hermanstadtfest u Rumunjskoj te Istra star Hrvatska-Slovenija na kojima je Dorotea osvojila 1. mjesto. Najveći uspjeh ostvarila je na ovogodišnjem Malom Mefu u Čakovcu, gdje je osvojila Grand prix festivala sa moćnom pjesmom o Gradu Heroju autorice Maje Rogić. Više informacija o Dorotei doznajte na njezinom Facebook profilu.

Video: Dorotea Prosnik – Ako zvijezda padne

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - -