simply the best | cibona zagreb | 20.11.2023.

Mjuzikl “Simply the best – tribute to Tina Turner”, ali i Coco Fletcher, oduševili prepunu Cibonu

U zagrebačkoj Koncertnoj dvorani Dražen Petrović, u ponedjeljak, 20. studenog 2023. godine, održan je dugoiščekivani glazbeni show “Simply the best – tribute to Tina Turner”. A tako se domaćoj publici priuštila jedinstvena prilika da se prisjete i proslave karijeru legendarne rock dive Tine Turner. Izvođači su svojom energijom i virtuoznošću dočarali njezino glazbeno nasljeđe, a iznimna produkcija oduševila je publiku i ispunila scenu svojim nevjerojatnim glazbenim izričajem. I dodajmo, u izvedbi ovog spektakla glavnu ulogu Tine Turner tumačila je talentirana Coco Fletcher. A ona je svojim specifičnim i moćnim glasom, glamuroznim izgledom i iznimnom interpretacijom, prenijela Tininu energiju i strast na scenu.


“Želim se zahvaliti svima koji su sudjelovali u organizaciji ovog događaja u Zagrebu. Ali prvenstveno se zahvaljujem svim posjetiteljima koji su doprinijeli nevjerojatnoj atmosferi. Mjuzikl Simply the best ostavlja neizbrisiv trag u srcima ljubitelja glazbe. On nas podsjeća nas na snagu i utjecaj koji glazba može imati. A jedan od mojih najdražih trenutaka u ovom glazbenom showu je sam kraj. Kada vidim ruke publike u zraku i ljude koji stoje na nogama na kraju koncerta, kada publika pjeva sa sjećanjem i slavljenjem života i glazbe Tine Turner, to su najdragocjeniji i najljepši trenuci za mene! To mi je znak da smo pravi glumci. Ali i da smo bend, ekipa i ja, uspješno odradili svoj posao. Ja volim svoj posao i sa zadovoljstvom ga radim”, rekla je Coco Fletcher.

Simply the best – tribute to Tina Turner događaj je koji na najbolji mogući način, kroz brojne glazbene uspješnice, prezentira bogatu karijeru legendarne rock ikone Tine Turner. A ovaj show koji prati njezin izniman život, od skromnih početaka do svjetske slave, ispričao je njenu priču kroz sjajnu kombinaciju plesa, pjesme i scenografije…

Mjuzikl “Simply the best – tribute to Tina Turner” igra dan kasnije u Splitu

Publika je tijekom showa bila vođena kroz uspon Tine Turner do glazbene slave. I to uz hitove kao što su Proud Mary, Nutbush City Limits, Private Dancer i We Don’t Need Another Hero. A tako se publika ukrcala na glazbeno putovanje kroz vremeplov karijere velike Tine Turner. Show u trajanju od 150 minuta donio je vrhunce karijere nezaboravne Tine te odao počast njenim rasprodanim koncertima, uključujući i antologijski nastup 1988. godine u Rio de Janeiru na stadionu Maracana pred 180.000 ljudi.

Glazbeni show Simply the best – tribute to Tina Turner nije bio samo glazbeni performans. To je i izuzetan doživljaj koji je izazvao snažne emocije među ljubiteljima glazbe i obožavateljima Tine Turner. Sve što vas zanima o velikoj američkoj pjevačici doznajte na Wikipediji. I dodajmo, ako niste stigli na ovu zagrebačku izvedbu, još stignete do Splita. Naime, tamo ovaj show igra u dvorani Gripe uutorak, 21. studenog 2023. godine. Više o toj izvedbi doznajte ovdje.

VIDEO: Tina Turner – The best | Live in Barcelona 1990.

Tagged