karla zadro - miss zagrebačke županije 2020

Miss Zagrebačke županije je Karla Zadro i kreće po lentu Miss Hrvatske

Karla Zadro nova je Miss Zagrebačke županije i jedna je od budućih natjecateljica za Izbor za Miss Hrvatske. Njezina prva pratilja je Bojana Kresaj, dok je lentu druge pratilje osvojila Leonarda Novosel. Ovaj izbor ujedno je bio i prvi županijski izbor za Miss Hrvatske, a održao se u Vrbovcu u hotelu Bunčić, gdje se natjecalo devet djevojaka.

Cijela večer bila je podvučena i dobrom glazbom pa su tako nastupili Kiki Rahimovski, ženski vokalni sastav Lera te zlatni gumb Supertalenta Marko Antolković.

Najljepša djevojka odabrana je od strane žirija koji su činili Ivana Alilović, direktorica TZ Zagrebačke županije, Robert Đuranec, zamjenik gradonačelnika Vrbovca, Nenad Panian, gradonačelnik Dugog sela, Katarina Mamić, aktualna Miss Hrvatske, Daliborka Bunčić, direktorica hotela Bunčić, dizajneri Ivica Skoko i Zoran Aragović te Maja Vračarić, direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Za fotografije je zaslužan Boris Mataković, više informacija o izboru za Miss Hrvatske doznajte na mrežnim stranicama Direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta na adresi miss.hr.

karla zadro i kristina mamić - miss zagrebačke županije 2020

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - -

1 thought on “Miss Zagrebačke županije je Karla Zadro i kreće po lentu Miss Hrvatske

Comments are closed.