miss turizma hrvatske 2020 - patricija hanžek i ivan jularić

Miss i Mister Turizma Hrvatske 2020 postali Patricija Hanžek i Ivan Jularić

Završen je 18. finalni Izbor Miss i Mister Turizma Hrvatske 2020! Lentu najljepše djevojke – Miss Turizma Hrvatske – osvojila je Patricija Hanžek, a Mister Turizma Hrvatske postao je Ivan Jularić.

Prvi pratitelji su Martina Grgić i Filip Janež, drugi Tea Perković i Mika Prežigalo, dok su treći pratitelji Antonija Bubalo i Marijo Marević.
Izbor se zbog propisanih mjera održao u studiju, ali uz sav glamur koji donosi ovakav izbor ljepote, mode i turizma.

Voditelj izbora Miss i Mister Turizma Hrvatske, pjevač Bojan Jambrošić, predstavio je četiri finalne kandidatkinje i kandidata, koje je stručni žiri ovaj put morao odabrati od ukupno 24 natjecatelja. Tijekom nekoliko dana priprema za izbor, kandidati su istražili turističku ponudu grada Zagreba i snimili modne editorijale na najpoznatijim lokacijama u gradu.

Od ukupno osam finalistica i finalista koji su se predstavili na finalnoj večeri u tri modna izlaska, stručni ocjenjivački sud je same pobjednike odabrao on-line.

Finalisti su nosili najnoviju kolekciju poznatih brendova Mohito i Reserved

Za njihov svjež izgled i savršenu frizuru bili su zaduženi studio MarTina i frizerski tim iz Studija Marcela. Dodajmo da se izbor za Miss i Mister Turizma Hrvatske održao u restoranu Loft u trgovačkom centru WestGate i to pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba, naravno, uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i preporuka. Zlatni pokrovitelj izbora je Fresh Mendil, tvrtka koja je osigurala dezinfekcijske proizvode i pobrinula se za zdravlje svih sudionika, a ujedno i pridržavanje epidemioloških mjera.

Kako bi se vanjska ljepota kandidata održala do Svjetskog izbora, stručnu pomoć osigurala je MM Medestetica poznatog plastičnog kirurga dr. Matije Miletića, za čiju polikliniku naša pobjednica postaje zaštitno lice. Za blistav osmjeh kandidata i ove se godine pobrinuo Adident Dental Centar i stomatolog Adnan Šabulić.

Pobjednici uskoro putuju na izbor Miss i Mister Turizma Svijeta

Tamo već tradicionalno hrvatski modeli dolaze na sam vrh, što Hrvatskoj donosi veliki publicitet, a uspjeh naših missica i mistera na svjetskoj sceni govori sam za sebe:

  • Ivana Mamilović: Platinum Model Miss Turizma Svijeta
  • Darjana Iljkić: pratilja Miss Turizma Svijeta
  • Dragana Radošević: Miss fotogeničnosti Turizma Svijeta
  • Philip Kleva: Mister Hendsome Svijeta
  • Paula Tomić: četvrta pratilja Modela Svijeta
  • Lana Kuduz: prva pratilja Modela Svijeta
  • Marko Dančulović: Model Svijeta
  • Andreja Jelena Barišić: Miss Osobnosti Turizma Svijeta
  • Jelena Katarina Kapa: četvrta pratilja Miss Turizma Svijeta

U proljeće 2019. godine Hrvatsku je posjetilo više od 60 ljepotica iz cijelog svijeta

Kada je u Poreču održana finalna večer Miss Turizma Svijeta. Nakon te velike manifestacije pod vodstvom dvadesetogodišnjeg nositelja licence Borisa Kosmača, licencu izbora preuzima Nikolina Poropat. Dodajmo da je Kosmač postao direktor Miss Turizma Svijeta.

Nikolina Poropat, modna dizajnerica i članica direkcije punih sedam godina, aktualna je vlasnica licence za Hrvatsku i Bosnu i Hercegovinu. Više informacija o izboru za Miss i mistera turizma doznajte na mrežnim stranicama na adresi misstourismworld.com.

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - - - - - - - - - - -