ministranti - rock je mrtav | 2022.

Ministranti svojim singlom “Rock je mrtav?!” konačno razotkrivaju tu tajnu

Ministranti su se u špici lockdowna i sveopće društvene i medijske histerije zavukli u jednu riječku garažu s ciljem da stvaraju rock glazbu. I nisu se obazirali na učestala pitanja prijatelja “Dobro, jeste li vi normalni?”. Predvođeni Draženom Baljkom (gitara Leta 3), s Robertom Šušom za mikrofonom, Voljenom Korićem na bubnjevima i Vedranom Vučkovićem na bas gitari, samoprozvali su se Ministrantima. I tvrdoglavo nastavili služiti rock’n’rollu, povremeno poštujući razmak od dva metra.


Neumrljanih halja sada izlaze iz garaže i donose vam prvi singl Rock je mrtav. “Sirova je to, direktna i iskrena rock antihimna. Ona se bavi nekim novim sustavima vrijednosti i opisuje kontradiktornosti trenutka u kojem živimo”, objasnili su Ministranti.

Uskoro dolazi i istoimeni album “Rock je mrtav”

Rock je mrtav ujedno je i pjesma s njihovog istoimenog nadolazećeg albuma prvijenca. A on će se pod okriljem nezavisnih izdavačkih kuća Mudri Brk i Izvanredni Diskograf pojaviti tijekom 2022. godine. No, ne prije nego što javnost čuje nekoliko singlova! Krenimo stoga odmah od singla i spota Rock je mrtav. U glavu, jasno, bez srama!

Dodajmo, gost na klavijaturama je Vedran Križan, a singl je snimljen u GIS studiju kod Mateja Zeca. Lyric video djelo je benda zajedno s kreativnim partnerima – Tomislavom Matićem i Stipom Strikom (Yan Kamov Design iz Rijeke) i Ivanom Štefanom (Animacijski studio Woosh iz Berlina). Više o izdavačkoj kući ovog benda Mudri Brk doznajte na Facebook stranici. A sve što vas zanima o ovom riječkom rock and roll bendu doznajte na njihovom Facebook profilu.

LYRIC VIDEO: Ministranti – Rock je mrtav

Tagged