mimi šerbedžija / eliot alma - eliot and i :: 2022.

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma novo je ime na hrvatskoj kantautorskoj sceni

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma, novo je ime na hrvatskoj kantautorskoj sceni. A sada predstavlja single “Eliot and I” kojim najavljuje prvo EP izdanje, čiji se izlazak očekuje sredinom studenog 2022. godine. Nakon najavnog singla krajem listopada dolazi i drugi single praćen videospotom i to za pjesmu “Unchained”.

Sve pjesme snimljene su u Eve studiju u Manchesteru, odmah nakon što je Mimi diplomirala na Paul McCartney’s Institute For Performing Arts u Liverpoolu. Band koji je odsvirao sve na albumu čine njezini prijatelji i kolege s fakulteta Daniel Astles, Zack Smith, Bobby Finnegan, Enric Verdaguer i Louie Miles. EP, sastavljen od šest pjesama, producirao je Finn Howells, a svu glazbu i tekstove napisala je Mimi.

Mimi Šerbedžija ili umjetnički Eliot Alma rođena je u Londonu, a odrasla u Los Angelesu, Londonu i Rijeci. Mimi je dijete svakog od tih gradova, a sa svakim od njih se poistovjećuje na poseban način. Pjesme piše na engleskom, koji joj je prvi jezik. Od ove jeseni jedan će duži period vremena boraviti u Zagrebu, od kuda će u svijet pustiti Eliot Almu… Više o ovoj glazbenici doznajte na njezinom Instagram profilu.

AUDIO: Eliot Alma (Mimi Šerbedžija) – Eliot and I

Tagged