mayales ft. mary may - montreal - 2021.

Mayales predstavljaju singl “Montreal” na kojem im se pridružila Mary May

Mayales ponosno predstavlja novu vokalnu suradnju. To je još jedan spoj umjetnika odanih glazbi i perfekciji spojenih u pjesmu koja će ravnopravno stati uz bok uspješnicama koje je bend ostvario s Valerijom Nikolovskom, Yayom i Kristijanom Beluhanom. Ovoga puta radi se o pjesmi “Montreal” na kojoj im se pridružila umjetnica iznimnog glasa i karizme, Mary May.

“Toliko me šarmirala karizma te divne žene da sam tek po završetku albuma shvatio kako mi je preokrenula tekst na početku pjesme. Trebalo je biti ‘Jučer sam zaspala u sebe…’. Mary May je jaka i formirana umjetnica, osebujna i autentična, za nju više nema nazad… A to je danas tako rijetko. Svaka minuta druženja i suradnje s njom ima svoju priču. Zbog toga ovu pjesmu volimo još i više”, o suradnji s Mary May rekao je Petar Beluhan. Više o Mayalesima doznajte na njihovoj Facebook stranici.


“Kada te pozove netko čiji album prvijenac smatraš najuzvišenijim ostvarenjem domaće pop produkcije koji prelazi granice žanra i dan danas stoji čisto i snažno na samo svom mjestu, onda ne dvojiš. Suradnja se dogodila prirodno, mogla sam biti ono što jesam. A opet, sljedeći određenu sliku koju je Petar imao o samoj pjesmi, u nju sam se spremno uklopila. Još sam više dobila kroz međusobnu komunikaciju. Oboje smo brusili iskrenost i otvorenost i mislim da smo u kratkom roku jedan drugom rekli stvari koje inače traže dulje poznanstvo. Montreal je tu kao divna uspomena na naš prvi susret. A odnos je ono što ostaje i to me jako veseli”, rekla je Mary May. O Mary više doznajte na njezinoj mrežnoj stranici na adresi marymaymusic.com.

Video: Mayales feat. Mary May – Montreal

Tagged