matt shaft / 2019.

Matt Shaft predstavlja novu ljubavnu baladu “Ispod punog mjeseca”

Nakon službene objave debitantskog album YOUNG na engleskom jeziku, Matt Shaft objavljuje novi singl na hrvatskom jeziku – Ispod punog mjeseca. Mladi glazbenik nastavlja koračati domaćom singer – songwriter scenom pa tako i za ovu pjesmu potpisuje glazbu, tekst i aranžman.

“Ispod punog mjeseca” je prva ljubavna balada Matta Shafta koja će se nalaziti na debi albumu na hrvatskom jeziku koji se očekuje na jesen iduće godine.

“Ovo je moja prva pjesma koju sam u cjelini napravio u svojoj sobi. Tekstualno sam opisao situaciju zaljubljeno – nesigurnog para gdje je potreban upravo taj prvi hrabri korak da zajednička priča započne. Što se tiče zvuka, dao sam si vremena i truda te malo eksperimentirao sa drugačijim aranžmanom i pokušao ga približiti zvuku trenutne svjetske pop scene. Drugačijim pristupom slaganja instrumenata i izborom sampleova, dobije se raznolikost na svakoj pjesmi. Trudim se da svaka pjesma bude drugačija i nadam se da ću imati jednako kvalitetan i šarolik album kao cjelinu”, rekao je Matt Shaft povodom izlaska singla.

Naravno i ovu pjesmu nije zaobišao njegov prepoznatljivi element izražavanja – violina. Popratnu animaciju za pjesmu je izradio Robert Matijević, kojem je ovo bio prvi zajednički projekt s Shaftom. Za mix i master je zadužan Antonino Šimić iz Greenwood studija.

O Mattu Shaftu

Matej Magdić, umjetničkog imena Matt Shaft, rođen je 1995. godine, a glazbom se bavi još od ranih dječačkih dana, kada je krenuo svirati vioinu. Matej je ušao u superfinale natjecanja Karlovačko RockOff-a 2017. godine sa svojom autorskom pjesmom Budi radostan, koju je u Autogramu i predstavio.

Ta pjesma je proglašena i najemitiranijim singlom Karlovačko Rockoffa prema podacima Službe ZAMP-a. Također, u sklopu Velike rock ekspozije održao je koncert u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Više informacija o Mattu potražite na njegovom Instagram profilu.

Video: Matt Shaft – Ispod punog mjeseca

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - -

1 thought on “Matt Shaft predstavlja novu ljubavnu baladu “Ispod punog mjeseca”

Comments are closed.