matt shaft - tebi je bolje sada - 2020

Matt Shaft nastavlja u svojem glazbenom tonu – objavio je drugi singl “Tebi je bolje sada” i pripadajući spot

Nakon objave singla “Ispod punog mjeseca“, Matt Shaft nastavlja u sličnom tonu i objavljuje “Tebi je bolje sada” uz pripadajući videospot koji je režirao Marko Dalić (Red Eye View). “Tebi je bolje sada” je druga stvar koja će se nalaziti na debi albumu na hrvatskom jeziku koji se očekuje na jesen tekuće godine. Za mix i master je zadužan Filip Vidović iz MatterHorn Music studija u Zagrebu. Sav ostali glazbeni materijal je dostupan na YouTubeu, Souncloudu i Bandcampu te na svim dostupnim streaming platformama.

“Nikad nisam slušao jedan žanr muzike, tako da nisam osoba koja se i kod komponiranja muzike želi ograničiti na jedan stil. Novije stvari će biti malo drugačijeg prizvuka, posebno zbog utjecaja zanimljivih elemenata današnje pop scene. Sve što mi se sviđa i što mom uhu dobro zvuči, naći će se u mojim pjesama. Tako da svakako očekujte raznovrsan album”, rekao je Matt Shaft.

Matt Shaft – Tebi je bolje sada


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - -

2 thoughts on “Matt Shaft nastavlja u svojem glazbenom tonu – objavio je drugi singl “Tebi je bolje sada” i pripadajući spot

Comments are closed.