matija cvek i mare milin - nasloni se 2020

Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču “Nasloni se”

U zagrebačkom caffe baru “Egoist” održana je promocija pjesme i spota “Nasloni se” mladog glazbenika Matije Cveka u suradnji s pijanistom Matijom Dedićem. Promociju je obilježila iznimna podrška kolega iz glazbene industrije među kojima se ističu Dino Jelusić, Gina Victoria Damjanović (Detour), Mia Dimšić i Nika Turković te mnogobrojna poznata lica iz društvenog života. Nakon što nas je svih osvojio singlovima Visine, Praviš me ludim, Drama i Probudi se u suradnji sa splitskim TBF-ovcima, ovaj mladi glazbenik u 2020. godini vraća se s baladom koju odlikuju iznimno nježni stihovi i moderan pop zvuk te tematika koja dodiruje neka vrlo aktualna društvena pitanja.

Tekst za pjesmu potpisuje sam Matija Cvek, a za glazbu je uz njega zaslužan stalan suradnik i glazbeni producent Alan Dović koji potpisuje i aranžman.

“Ovo je jedna od onih pjesama koje su strpljivo čekale svoje vrijeme, zakopane u ladici ideja. Neopisivo mi je draga zbog poruke koju prenosi i osobno me podsjeća na trenutke koji su bili motivacija u pisanju”, riječi su Matije Cveka.

Spot za pjesmu Nasloni se potpisuje poznata fotografkinja i redateljica Mare Milin.


PROČITAJTE VIŠE:

Ključne riječi (tagovi): - - - - - - - - - -

1 thought on “Matija Cvek, Mare Milin i Matija Dedić predstavili art video priču “Nasloni se”

Comments are closed.