matija cvek & the funkensteins :: foto: mislav žabarović :: 2023.

Matija Cvek i njegov bend The Funkensteins predstavljaju pjesmu “Ne moram ni ja”

Matija Cvek za ovu, 2022. godinu, doista može reći da mu je obilježila karijeru. Točnije, ona ga je vinula u visine te ga postavila kao jednog od najtraženijih mladih pop pjevača. Iza Matije su i dva osvojena Porina, a pjesma “Trebaš li me” koju je otpjevao s kolegicom Eni Jurišić i nakon 10 mjeseci radijskog emitiranja još uvijek vlada svim top listama.


Podsjetimo, iza Matije Cveka je i vrlo radna ljetna koncertna turneja na kojoj je sa svojim bendom The Funkensteins obišao sve veće i manje gradove u Hrvatskoj. Točnije, s njima je odradio više od 50 koncerata. A pjesmom Ne moram ni ja koju upravo predstavlja, najavljuje rad na svom drugom albumu čiji se izlazak očekuje na proljeće iduće, 2023. godine.

Za novu pjesmu Matije Cveka & The Funkensteinsa snimljen je i simpatičan video spot i to u režiji Luke Sepčića. Podsjetimo, jednog od najtraženijih redatelja glazbenih spotova. A Luka je kroz ovaj video spot uspio dočarati fantastičnu atmosferu koju Matija i njegov bend stvaraju na svim koncertima. Što Matija Cvek trenutno radi provjerite na njegovom Facebook profilu.

VIDEO SPOT: Matija Cvek & The Funkensteins – Ne moram ni ja

Tagged