mateo pilat :: gundulićeva ulica, zagreb :: 2023.

Mateo Pilat stiže na Zagrebački festival s pjesmom “Mantra” koja plijeni pažnju na prvo slušanje

Nakon doista sjajnog nastupa, ali i odličnog plasmana na prošlogodišnjem Zagrebačkom festivalu s pjesmom “Sve”, talentirani mladi glazbenik Mateo Pilat na ovogodišnje izdanje ovog prestižnog festivala stiže s pjesmom naziva “Mantra”! A ona “Mantra” doista plijeni pozornost već na prvo slušanje.


“Moji roditelji su od svojih ranih dana obavezno pratili četiri glazbena festivala. A to su bili talijanski San Remo te domaći festivali koji su se održavali u Zagrebu, Splitu i Opatiji. Tako da je to u našoj kući tradicija koju sam naslijedio. Zagrebački festival mi je, kako sam i prošle godine rekao – omiljeni. Zbilja sam sretan što ponovno sudjelujem na njemu. Iskustvo od lani mi je bilo zaista prekrasno. Orkestar, pozornica, organizacija, kolege, zapravo, cijelo ozračje. Baš sam uživao i tim više se radujem nastupu i u ovoj godini. Nestrpljiv sam i uzbuđen kao klinac!”, o ljubavi prema festivalima i nadolazećem nastupu rekao je Mateo Pilat.

Na pjesmi “Mantra” radio je Mateov već dobro uhodani tim

A to su Ines Prajo, Arijana Kunštek i Ivo Popeskić. “Mislim da smo moj autorski tim i ja uspjeli stvoriti izvrsnu pjesmu. Drugačiju, svježu i originalnu pjesmu koja zasigurno zaslužuje pozornost i u koju duboko vjerujem. Izazov mi je pjevati ju uživo, tako da zbilja jedva čekam i neizmjerno se radujem ponovno biti na pozornici Zagrebačkog festivala. Godinama je to festival nakon kojeg se pamte i traju izvrsne pjesme, a nadam se da će Mantra biti jedna od njih”, dodao je Mateo.

Za pjesmu Mantra u pripremi je i video spot, a uz nastup na 70. Zagreb Festu koji će se održati u petak, 17. ožujka 2023. godine, Mateo marljivo priprema i debitantski album koji bi trebao biti objavljen na proljeće. Dodajmo da je pjesma Mantra dostupna je na svim streaming servisima. Više informacija o ovom mladom glazbeniku doznajte na njegovom Facebook profilu.

AUDIO: Mateo Pilat – Mantra

Tagged