mateo pilat - do tebe - 2020.

Mateo Pilat novim singlom “Do tebe” otkriva snagu skrivenu u svima nama

Talentirani pjevač Mateo Pilat predstavio je svoj novi singl “Do tebe”, a uz singl, predstavljen je i video spot. “Do tebe” je prava proslava osobne pobjede nad životnim nedaćama i ljubavnim brodolomima. Ona pronalazi svjetlo na kraju tunela, koje je u ovim turbulentnim vremenima apsolutno neophodno.

Tema pjesme svima nam je karakteristična i jako bliska te Mateo vjeruje da će se većina s njom moći poistovjetiti: “Nije se trebalo posebno truditi kako bih izvukao najdublje osjećaje za ovu pjesmu. Zbilja su mi oči bile stalno suzne dok smo snimali. Vjerujem da emocije iznesene i proživljene na takav način uvijek pronalaze svoj put do srca svih onih koji će pjesmu ikada poslušati. Čast mi je nazvati ovu pjesmu svojom i uvjeren sam kako će zaživjeti u najljepšem mogućem smislu. Ona će vratiti nadu onima koji su je, tragajući za ljubavlju, negdje usput izgubili.”


Na prvu, Do tebe zvuči kao još jedna tipična ljubavna pjesma. Ali, kako kaže Mateo, ona u sebi krije puno više: “Ova pjesma nije samo ljubavna. Poruka je na prvu loptu vrlo jasna. Pronalazak prave ljubavi, one ljubavi nakon koje cijeli vaš život ulazi u drugu dimenziju, dimenziju punu novih boja, zvukova i osjećaja…

Za Matea je ova pjesma “nešto puno više”

“Predstavlja mi i odraz svih teško pređenih puteva i zabluda. Svih obmana koje nam se nude dok pogrešno mislimo kako zapravo živimo ljubav. Također i sve osobne pobjede nakon životnih poraza, pronalazak smisla u sebi samom nakon emotivnih brodoloma. Priča je to o nadi, pronalasku nečeg što napokon vrijedi. Čak i kad polako gubimo vjeru da je to uopće i moguće”, rekao je Mateo Pilat.

Pjesmu autorski potpisuju Ines Prajo (glazba), Arijana Kunštek (tekst) i Ivan Popeskić (aranžman). S njihovim radom je Mateo naprosto oduševljen: “Postoje situacije i trenuci koji dirnu čovjeka u samu srž njegovih emocija. Za mene je to bio trenutak kada su mi Ines i Arijana predstavile pjesmu Do tebe. I iako nikada nisam sumnjao u njihovu moć prenošenja najdubljih pa i onih teže prenosivih emocija, za mene su one ovaj put nadišle same sebe.” Pjesmu prati i inspirativni video spot u režiji Borisa Sekulića. Više o Mateu doznajte na njegovoj Facebook stranici.

Video: Mateo Pilat – Do tebe

Tagged