matea milunić | fire body | foto: karla mrkonjić | 2023.

Matea Milunić uz pomoć Fire body sprava skinula čak 35 kilograma

Matea Milunić je bila zvijezda šeste sezone TV showa “Život na vagi” u kojem je skidala kilograme. Bila je jedna od omiljenih kandidatkinja, ali nažalost, njezin put u showu nije trajao do kraja. Ipak, simpatična Splićanka nije odustala od svog cilja. Ona je nastavila sa skidanjem kilograma jer se željela osjećati bolje, biti u boljoj formi ali i paziti na svoje zdravlje.


“Kada sam ušla u show Život na vagi imala sam 121,1 kilogram, a nakon izlaska 81,7. Nažalost, kasnije sam kilograme vratila na 94,8 kilograma, a onda sam rekla dosta. Odlučila sam više trenirati, koristiti Fire body sprave i tako sam uspjela vratiti težinu na 85,6 kilograma. Nazvala me poznanica Ivana i ponudila mi izazov od nekoliko tjedana i samo 30 minuta dnevno. Trenirala sam na stepperu, biciklu, traci te ergometru. Gubila sam i do 1300 kalorija!”, rekla je Matea Milunić.

“Nakon treninga sam se najviše veselila Body roll masažeru. On mi je pomogao u dodatnom zatezanju kože i razbijanju celulita. Također sam isprobala i različite tretmane kao što je Body Sculpt za izgradnju i jačanje mišića, učvršćivanje kože, ali i limfnu drenažu. Navedene tretmane bih preporučila svim osobama koje žele ubrzati transformacijski proces“, dodala je Matea. A spomenut ćemo i da je Matea izgubila čak dvadesetak centimetara u struku. Fire body je Matei zategnuo kožu, smanjio težinu, ali i celulit. Danas se Matea sa zadovoljstvom gleda u ogledalu. Plan joj je nastaviti koristiti kapsule i ostale sprave, a trenutno kaže ima više motivacije no ikada.

Matea Milunić je osim klasičnog vježbanja izabrala i inovativne tehnologije

“Jako sam ponosna na Mateu i presretna što je osim klasičnog vježbanja izabrala i inovativne tehnologije koje u kratkom vremenu ostvaruju nevjerojatne rezultate. Fire body spravama smo joj brže trošili masno tkivo, smanjivali obujam, učvrstili kožu, razbijali celulit i jačali mišiće. Ali poseban doprinos dala je limfna drenaža. Disciplina je ključna za održavanje kilaže, naravno uz pravilnu prehranu i redovitu fizičku aktivnost. Matea će nastaviti s treninzima pa se nadamo da će uskoro još bolje izgledati“, rekla je Ivana Ćalušić Knezović, koja stoji iza Fire Body revolucije te je Matei pomogla u naumu da skine kilograme.

Matea Milunić je bila disciplinirana i svakodnevno dolazila na treninge, a želja i upornost svakako su dobitna kombinacija za dobre rezultate. Jedna od najpoznatijih izreka vezanih za hranu je svakako “Neka hrana bude tvoj lijek, a tvoj lijek neka bude tvoja hrana” koju je izrekao Hipokrat. Ovom uzrečicom moramo naglasiti da sve što unosimo u naše tijelo gradi nas i mijenja, odnosno da naše zdravlje, snaga i život ovise o onome što smo unijeli u organizam.

Inače, Fire Body sprave su potpuno nova tehnologija, savršene su za skidanje celulita i viška masnih tkiva jer koriste kombinaciju aerobnog treninga s vakumom i infracrvenom tehnologijom čija kombinacija ima vrlo značajne terapijske učinke. Poboljšava cirkulaciju, opušta mišiće, ublažava bolove te izlučuje toksina iz tijela. A ako vas zanima Matein napredak, to možete provjeriti na njezinom Instagram profilu.

Tagged