massimo - bilo naroda za pjesmu godine 2021.

Massimo za “Mali krug velikih ljudi” osvojio “Bilo naroda za pjesmu godine”

Publika je odlučila – najbolja pjesma u 2020. godini je “Mali krug velikih ljudi” koju izvodi naš veliki Massimo! To je odlučeno na “5. Danu najbolje domaće glazbe” koju je organizirao Narodni radio. U TV studiju narodnog uz Massima su nastupili i svi ostali finalisti Dana najbolje domaće glazbe, najbolji u protekloj godini prema glasovima slušatelja najslušanijeg radija. Tako su se u toj elitnoj skupini uz Massima našli (abecednim redom) Antonia Dora & Alen Đuras (Da ti usne slijedim), Damir Kedžo (Divlji vjetre), Franka (Nedodirljivi), Marko Kutlić (Samo nek ona sretna je), Matija Cvek feat. Matija Dedić (Nasloni se), Petar Grašo (Neće nas zauvik bit), Pravila igre (Usne od šećera), Vanna (Loš trenutak) i Zsa Zsa feat. Hiljson Mandela (Ova ljubav).

“Publika određuje hoće li pjesma izdržati test vremena ili ne. Ta komunikacija je konstantna, tu i tamo te publika nagradi time da im se neka tvoja pjesma svidi. Na veliku sreću, u mom slučaju, ima jako puno tih pjesama koje su se narodu od mene svidjele. Moram reći da je ova nagrada Ivanu Dečaku, meni i svima koji su radili na albumu strašno, strašno važna”, poručio je Massimo i zahvalio svima naglasanju za “Bilo naroda za pjesmu godine”.


“Meni je izuzetno drago da se uspostavila ova nagrada zato što je Narodni jedan od najrelevantnijih radija. Tu se zapravo vidi koliko tko teži i koliko koga ljudi prihvaćaju u tom glazbenom svijetu. Zaista sam sretan što sam svih ovih godina bio među tih 10-ak najslušanijih”, rekao je Petar Grašo, ponosni vlasnik dviju nagrada Bilo naroda za pjesmu godine.

Sam ulazak u mali krug najboljih već je veliki uspjeh

Lani je prvo mjesto podijelio s Frankom, također ovogodišnjom finalisticom. “Ove godine je totalna euforija, jer čim barem malo uspiješ otpjevati na stageu, to je prekrasno”, rekla je dobro raspoložena Franka, a s njom se slaže i Vanna koja je uz osmijeh poručila: “Nismo se dali s pozornice. Koncerti nam toliko fale da ćemo eksplodirati.”

“Ovaj veliki glazbeni događaj možda nikada nije bio važniji. Pokazao je snagu hrvatske glazbene scene koja je i u iznimno teškoj 2020. iznjedrila pjesme koje će se pamtiti godinama. Ništa manje važno nije bilo ni pružiti zabavu ljudima u ovim izazovnim vremenima”, zaključio je Katijan Knok, direktor Narodnog i čestitao Massimu i svim finalistima Dana najbolje domaće glazbe. Dodajmo da se ovogodišnja dodjela održala u posebnim okolnostima, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera.

5. Dan najbolje domaće glazbe vodili su Tatjana Jurić i Marko Bratoš, a slušatelji i gledatelji mogli su pratiti svečanost putem Narodnog radija ili narodnog TV-a. Više o nagradi doznajte na mrežnim stranicama Narodnog na adresi narodni.hr.

Video: Massimo – Mali krug velikih ljudi

Tagged